بشدت پولکی بشدت حسود و کِرمو از ناراحتیه همه خوشحال میشن کیسه ی هر کس جداس من داشتم از پول حرف میزدم ننه ی عنش از اونور گفت برو سره کار گفتم شماها کدومتون رفتین که من برم زنیکه خل و چل
دختر خواهرشوهرم همیشه عکسای منو شوهرمو از پروفایلم برمیداشت قسمت منو حذف میکرد بعد عکس خودشو کنار ...
چ مسخره😐
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
مادربزرگ پدری موقع شام ناهار فقط چشمش ب بشقاب مامانم بود مینشست لقمه ها و قاشق های مامانمو میشمرد . منم همیشه ب مامانم تعارف میکردم از این بخور از اون بخور 😆
مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘