2777
2789
عنوان

مادر شوهر حسووود

593 بازدید | 51 پست

ما تازه خونمون رو عوض کردیم

داریم خورد خورد وسایلامونم عوض میکنیم

چند وقت پیش تلوزیون و مبلمون رو عوض کردیم و مادر شوهرم خبر نداشت،امروز اومد قبل از اینکه بگه مبارکه گفت منم میخام پارچه مبلا رو عوض کنم بعدش تازه یادش افتاد بگه مبارکه

تلوزیونم اول حواسش نبود بد که دید بزرگتر شده گفت منم تلوزیونم کوچیکه اتفاقا دلم میخاد بزرگ کنم.

حالا چرا من ناراحتم،خب عوض کنه.

اما دلیلش اینکه پدر شوهرم فوت کرده و همسرم ۴ تا برادر دیگم داره.

اما مادر شوهرم تا یچیز میخاد میاد به شوهر من میگه

اینم از ما میزنه و میره ب اون میخره.

خواهشا نیاید بگید مادرشه،خب منم زنشم و پسرای دیگم داره همسر منم نه پسر بزرگه ن بچه آخر اما همچی به گردنشه

از وقتی رفته همسرم تو دیوار دنبال مبل و تلوزیون

خیلی عصابم خورده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال 

این همه زحمت کشیده برای بچه اش سرما گرما از شکم خودش زده

شما بچه ات در اینده ب فکرت نباشه ناراحت نمیشی؟

چ فرقی داره تو بگو مادرشوهرت ۲۰ تا بچه داره انگاری برای هرکدوم جدا زحمت نکشیده زجر نکشیده

مادر بودن خیلی سخته 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

و اینکه اگ از شکم تو میزده برات تلویزیون نمیگرفت برا مادرش میگرفت اون موقع حق اعتراض داشتی ن الان

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
.چرا بیشتر از پسر بزرگ یا کوچیک انتظار دارن

انتظار اشتباهه

من این توضیح رو دادم که بعضیا نیان بگن لابد پسر بزرگه باید بخره یا بچه اخره باید بخره

منم نمیگم نخره

خب یکی این یکی ام بقیه