2777
2789
عنوان

مادر شوهر حسووود

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 51 پست
همسر بودنم سختهچرا باید من از تفریحاتم بگذرم برا خونم وسیله بخرم بد یکی بیاد حسادت کنه

بیخیال 

حسادت از نداشتن میاد 

شاید تا الان تو زندگیش سختی زیاد کشیده ک حسودی می‌کنه اینم در نظر بگیر 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
بیخیال حسادت از نداشتن میاد شاید تا الان تو زندگیش سختی زیاد کشیده ک حسودی می‌کنه اینم در نظر بگیر

نه خونه زندگیش خیلی خوبه بخدا

خونه بزرگ ۳ طبقه تو نبش خیابون و دوتا مغازه و کلی طلا پدر شوهرم براش گذاشته

یه خونه و باغ تو روستا داره

مامان دوتا گل پسر کوچولو🩵🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم عصبی میشهحق داری مادرشوهرت مشکلی نداره ،همسرته داره اینکارو میکنه ،روی همسرت کار کن

اره مشکل از همسرمه چون یبارم ب اون یکی برادرشوهرم که پارسال یخچال خریده بودن گیر داده بود منم میخام اونم توجه نکرد مادر شوهر بیخیال شد

اما شوهر من فوری میخره

نمیدونم چیکار کنم که از سرش بیفته،بخدا من عروس بدی نیستم اما هنوز چکای گوشیش پاس نشده،خب یچیزم اونیکیا بخرن یا قسطش رو خودش از کرایه ها بده

حق داری من بودم خشتکشو میکشیدم سرش چون خودم کلی چیز نیاز دارم ولی تامین نشده

بخدا منم همینطور،من تو این ۱۰ سال از خیلی چیزا گذشتم موندم چرا اونا رو نمیبینه تا یه تیکه چوب و تخته میخرم میفته به حسادت

چقدررررر کار شوهرت اشتباهه بگو از گلوی ما میزنی واسه مادرت،بقیه هم بیان شریکی بخرن باز یه چیزی

شوهر منم خونه ساخت ماشین خرید واسه اونا من که هیچوقت حلال نمیکنم نمیگذرم

چقدررررر کار شوهرت اشتباهه بگو از گلوی ما میزنی واسه مادرت،بقیه هم بیان شریکی بخرن باز یه چیزیشوهر م ...

ببین اگه بگم نخر یا با بقیه شریکی بخرید تو خونه من شر درست میشه،منم دیگه نمیکشم از اون گذشتع دوتا بچه کوچیک دارم نمیخام روحیه اونا خراب بشه بحاطر بحث و دعوا.

فقط مجبورم بریزم تو خودم.

منم راضی نیستم بخدا،خدا ازش نگذره

هعی خواهر چی بگم من بخدا نصف موهام سفید شده از دست مامان و خواهراشخودش خیلی ماهه اما بشرط اینکه اونا ...

خدا بهت صبر بده 😔😔

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

ببین اگه بگم نخر یا با بقیه شریکی بخرید تو خونه من شر درست میشه،منم دیگه نمیکشم از اون گذشتع دوتا بچ ...

عزیزم وقتی توقعتو ببری بالا هر ماه کلی پول خرج کنی چند ماهیی ببینه نمیرسه پولش دگ اونارو ول میکنه . عادتش میشه دگ پول نده بشون

عزیزم وقتی توقعتو ببری بالا هر ماه کلی پول خرج کنی چند ماهیی ببینه نمیرسه پولش دگ اونارو ول میکنه . ...

ببین به من نه میگه اما جوری برنامه ریزی میکنه ب اون برسه