2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44324 بازدید | 706 پست
هههههه خداییش راست گفتی هر چند ادبیاتت جالب نبود ولی تاثیر گذار بود.

ادبیات منو ول کن با عقل تصمیم بگیر نه دلت من کامل زندگیت رو حفظم چند وقتی یکبار میام تاپیکات رو میخونم دو سه ماهی یکبار خونه بابات بودی هر دفعه گریه و زاری کرد برا برگشتت بهش فرصت دادی  این دفعه آخر که برگشتی چند بار رفت رو مخت 

تو همون بودی گفتی روت چاقو کشیده چیکار کرده بود دقیق یادم نیس همسایه ها اومده بودن

این مرد برا تو شوهر نمیشه 

من اگه شرایط تو رو داشتم تا الان ۲۰ بار طلاق گرفته بودم پدر و مادرت که پشتت هستن خودتم از پس خودت بر میای فکر کنم خونه هم به نامت بود چرا باید یه آدم گوه رو تحمل کنی تو تحمل کنی بچه ات تا کی تحمل کنه دعواهای شما رو 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
منم میگم شاید یه ادم درست و درمون پیوا شد یا تنها میمونم حوصله جنگ اعصاب ندارم ولی اینجا ادمو ناامید ...

والا هیشکیم نگیرتت تنهاییت صدشرف داره به این شوهروجنگ روانیت 

بعدشم چرا نگیرن اینهمه مرد متناسب با شرایط تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه این مشکلاتو که میگی داری چرا استخاره میکنی؟

طلاق بگیر 

مردا تنها نمیمونن

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋

عزیزم من طلاق گرفتم4ساله.. گفتی بهش حس نداری درکت میکنم چون خدمم همین یودم.. ولی لطفن بخاطربچت یباردیگه بهش فرصت بده چون بچت کوچیکه.. شاید ی کاری کرددلت گرم بشه بعش منم بچه دارم البتع ک بزرگن ولی بازم الان انقدگریه نیکنم. ک چرا اینده بچه هام خراب شد.. حالا توام انقدصبرکردی ی فرصت چن ماهه بعش بده بگو باید خدتواصلاخ کنی همه جاهایی ک ایراد دارع بهش بگو.. این بیزون همه مرداگرگن هیچ خبری نیست زندگی سخته بخدا.. 

اگه این مشکلاتو که میگی داری چرا استخاره میکنی؟

طلاق بگیر تو خونه ای که همش دعوا باشه بچه آسیب میبینه 

فرقی با طلاق نداره اینو منی میگم که تو خانوادم همش دعوا بود بعدشم اگه حواستون حتی بعد از طلاق به بچه باشه بهتره چون

اینجوری بچه خیلی اذیت میشه جایی که همش جنگ روانه 

اینطور آدما درست نمیشن فقط تو یاد میگیری هی از حق خودت بزنی هی از حرفای تو دلت بزنی که زندگیت توش دعوا نباشه 

مثل مادر من خودت که زنه با عرضه ای هستی بنظرم کارو تموم کن شاید یک چندوقت دیگه که بهش فرصت بدی بفهمی چه اشتباهی کردی بازم صلاح ملک خویش خسروان دانند 

مردا تنها نمیمونن

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋

اونکه تورو خیلی دوست داره الانم باتوجه به اینکه میدونه هرلحظه میتونید طلاق بگیرید براهمون احتمال زیاد برا نگه داشتنتون سعی میکنه خودشو عوض کنه شماهم یه بچه دارید نباید خیلی حساس باشید هیچ مردی صددرصد کامل نیست  همشون چندمورد مشکل دارن فکرکردی بعدازاین میری به کی، پسرمجرد که نمیگیره باید بری بچه یکی دیگه رو بزرگ کنی بهتره با مشاور صحبت کنی هم خودتو رفتارتو عوض کنی هم شوهرت رو ببری پیش مشاور 

به نیتت فا.ال ت.اروت آنلاین گرفتم این اومد ازش شات گرفتم‌ اگه عکسه و بطبع نوشته هام نیومد خودم دوباره مینویسم 

تو گوگل نوشتم : فا.ال ت.اروت پیسگویی و الهام بخشی ( ۲۲ کارته ۴ تاش انتخاب میشه 

لب مطلب فکر کنم یه جورایی این باشه : پیش والدینت بمون جابجا نشو 

اولا ک عزیزم اینجاهمه مشاوره درست نمیدن, منم تو موقعیت تو بودم ولی خب چون شوهرم خبلی عاشقم بود بخاطر عوض شد, نمیگم همه مث همن و عوض میشن, ولی بنظرم, برگرد, برگرد ب زندگی, ولی قبل برگشت شرط بذار ک درست شه, درواقع بگو اگ دیدم داری درست میشی برمیگردم نه اینکه برگردی خونه پیشش به امید درست شدن, باید یه چیزی ازخودش نشون بده ک تو دلگرم بشی به برگشتن, نمیشه ک همینجوری, درثانی, شما یه دختر 4 ساله دارید, بدترین سنیه ک بخوای طلاق بگیری, نمیگم پای بچه ت بسوز, اصلا, ولی اونم درنظر بگیر, ب هرحال اون ک گناهی نداره شما تصمیم گرفتینو ب این دنیا اوردینش, یه سری تعهدات رو محضری بگیر, و اینکه چن جلسه بره مشاوره, ب شرطی برگرد خونه ک مشاور تضمین بده این ادم عوض شده, یعنی شرطت این باشه ک نتیجه مشاوره رو روانشناس دراختیار تو بذاره

میگم برگرد, چون اگ برنگردی ب هردلیلی پشیمون بشی مث خوره تااخر عمر این پشیمونی میفته تو جونت ک چرا ی بار فرصت ندادی, فرصت بده ک بعد مدیون خودتو دلتو دخترت نباشی

و یه چیز دیگه, طلاق اسمش طلاقه, ولی پشتش هزار سختیه, میگی موقعیت بهتر, ولی قربونت برم, الام پسرا دیگه دنبال ازدواج نیستن, دنبال رابطه هستن اونم باخانمای متاهل فک کن بفهمن یکی هست ک جدا شده صدبرابر گرگ تر میشن براش,تو لباس عاشق میان و اینقد همه جوره از احساس و بدنت استفاده میکنن و تورو وابسته میکنن ک نفهمی چی شد 

باز سازی زندگی قبلیت خیلی خیلی بهتراز ساختن یه زندگی دیگه س ک خویتم ب تهش مطمئن نیستی,لااقل یه فرصت به همسرت بده

عاقلانه فک کن,اگ نشی میتونی بعدا هم جدا بشی

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری

تعداد صفحات تاپیکت خیلی زیاد شده ولی اینجوری که شوهرت میگی دو قطبی هستش و بچه ننه حداقل بره تحت نظر باشه و رو خودش کار کنه شاید اصلاح بشه اینم به خاطر بچه گفتم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤