2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44349 بازدید | 706 پست

نمیگم اون حق زندگی  بهتر و باب میلش نداشت .

نه 

ولی قبل بچه ها میرفت خوب 

الان این دو‌طفلی گناه ندارند؟!

والا اونقدر رو بچه هاش و برادرم حساس بود جرات نمیکردیم خونه اش بریم .‌ الان اینا رو ول کرد و رفت 

یک سال عید پسرش بوس کردم بالاخره عمه بچه هستم . برگشت گفت نباید بچه بوس کرد صورت بچه الوده میشه و ...

حالا عوضی رفته پی عشق و حالش 

بچش شب تا صبح توی رختخواب پر شاش میخوابه 

الوده ذهن بیمارش بود فقط دنبال گیر دادن و بهانه گیری بود وگرنه الان باید بالای سر بچه هاش بود .

یا لااقل بچه ها رو با خودش می برد . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. اولا جز تو کسی با این آقا زندگی نکرده که بخواد نظری بده ولی به دخترت هم فکر کن. به خودت. به تنهایی بعدش . به این که یک روز دختری رو دست توی دست مادرش توی بازار ببینی و دلت بسوزه که چی میشد اگر دخترت الان باهات بود

موهاش رو شونه میکردی ناز و نوازشش میکردی براش غذا می پختی .... به این فکر کن که خونه حتی خواهر و برادرانم بری اونا سرگرم زندگی خودشون و این تویی که به عقب برگشتی .دوباره شدی دختر خونه پدر نه خانم خونه خودت. بیشتر با مشاور حرف بزن . فرصت برای تمام کردن همیشه هست فرصت برای ساختن کم هست....انشاالله موفق باشی

سلام .خانم محترم....چیزی که من به شما میگم اینکه ازدواج طبق آیه قرآن با هم نفس خودمونه.سوره روم ..یعنی در زمان عقد شما و همسرتون درجه جفتتون مثل هم بوده .اخلاق و خصوصیات فرق میکنه ها .اما نمره خوبی و بدی جفتتون یکیه .و شما فقط با همون فرد میتونید به خدا برسید و به تکامل ...تا جاییکه میتونید مجددا از همسرتن بخواهید که به زندگی برگردید بخاطر خدا ...طلاق منفورترین حلال نزد خداست ...خیلی هاا مطلبی رو که به شما گفتم نمیدونن و فکر میکنن با طلاق همه چیز درست میشه .درصورتیکه شما قبلادر دنیای قبل امضا زدی و قول دادی که همسرت و فرزندت همینا باشن .و اینجا با طلاق زیر قولت میزنی .هر چند با طلاق شاید از سختی  خلاص بشی اما زدی زیر تقدیرت و باید پاسخگو باشی .

نیت رو فقط بزارید به خاطر خدا و رضایت خدا .خداوند جبران‌میکنه .راه میزاره .حال همسرتون و مشکلاتش حل میشه .ان شاالله 

جدا شو مگ آدم چقدر عمرمیکنه شوهربهتر کن

اره ر..دن

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

چه زن عجیبی حالا از این جدا نشدی فکر یکی بهتری

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

این چه حرفیه؟ البته که امکان انتخاب درست هست. غلطترین انتخاب ممکن برای یه مردی با دوتا بچه ازدواج با ...

خانما معمولا احساسین 

شوهرش بخاطر مهریه دادن افسرده شده

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

برنگرد

اونو ازش بگیر فقط اون روانیه نزار دستش بمونه

آفرین درست بشو نیست من از سال ۹۶ اختلاف دارم تا الان فرصت دادم مث تو حق طلاقمم گرفتم و تا ته خط رفتم و برگشتم ولی درست نشد شوهر منم مثل شوهر توعه تو‌ مث من فرصت نده بدتر میشه وقیح تر هم میشن

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍