2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44324 بازدید | 706 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال دردسری ،خودتم مریض میکنه،طلاق برای زن سخته به این راحتیا طلاق نمیدن شانس اوردی برو راحت شو

اره بخدا شانس اوردم فقط نمیدونم چرا از این کابوس لعنتی راحت نمیشم ول کنم نیست. 

از طرف خودت میگی اختلال دوقطبی یا دکتر گفته ؟اگر تشخیص دکتر بوده که اصلا برگشتت به اون زندگی دیوانگی ...

خودم نمیتونم بفهمم؟ دکتر نرفت ولی حتی مراجع قضایی دیدن جلوشون این ادم قاطی کرد. و میخواست سرباز رو بزنه. 

از همینم میترسم.

وقتتو بیشتر از این تلف نکن

کاش منم حق طلاق داشتم زودتر راحت میشدم

فقط بهم بگو دقیقا چیشد که این حقو بهت داد؟

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
من تو رو میشناسم هر دفعه گوه خورد هعی گفت فرصت بده آخرم باز رید تو موقعیت جدایی داری نذار بچه ات تو ...

هههههه خداییش راست گفتی هر چند ادبیاتت جالب نبود ولی تاثیر گذار بود. 

دلت خوشه خواهر موقعیت بهتر کجا بود زمان مجردی و دختر بودنت این نصیبت شده حالا فکر کن با به دختر چهار ...

یعنیتا ابد بمونم تو این جهنم نه بالاخره ادمیزاد با امید زندست. 

منم تجربه تورو داشتم برگشتم پشیمون شدم اصلا برنگرد پیشش برو زندگی خودت وبکن واقعا تنهایی بهتر از یه ...

منیادم نرفته ارزو داشتم با بچم تنها زندگی کنم بس که اذیت بودم تو زندگی با این گاهی تنهایی شرف داره به یه ازدواج سمی.