2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44334 بازدید | 706 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاقتو بگیر خیلی خوب بلدن نقش بازی کنن که تغییر میکنن و...اما آدما از ۱۸سالگی همونی که هستن هستن و تغییر نمیکنن تغییر کنه واسه دوماهه الان که تا آخرش رفتی طلاقتم بگیر خودتو راحت کن اگه خیلی دوستت داشت خودشو درست میکرد

اگه خیلی بخوادت بعد طلاق خودشو درست میکنه

عزیزم من طلاق گرفتم4ساله.. گفتی بهش حس نداری درکت میکنم چون خدمم همین یودم.. ولی لطفن بخاطربچت یبارد ...

چرا باید زندگی بچت خراب بشه؟؟

بابا زندگی با موندن شما خراب میشه من و اجیام الان یه مشت افسرده با آبرو شدیم چون مامان بابامون هم و تحمل کردن

من هرروز آرزو میکنم کاششش طلاق گرفته بودن

دوستام که مامان باباشون جدا شدن هیچ مشکلی ندارن خیلیم زندگیشون خوبه هیچکسم دیده بدی ندارع

ببین دختر مجرد نبوده اینم مطلقه است ولی بچه نداشته زود طلاق گرفته بوده .برادرم شرط روز خواستگاریش هم ...

خب داداشت به خانم بگن اگ میخوای اینجوری ادامه بدی طلاق بگیریم. دیگ خودش پذیرفته

نمیشه ک بچه رو زد. بله اگ بچه خودش بود بله میشد ولی این دوتا بچه خودش نیستن 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم فرض که همه حرفات درست و زن برادرت بدترین زن عالم حالا که رفته ولی برادرت چطور تحمل میکنه بچه ا ...

من از برادرم حمایت نمیکنم . کلا همیشه از نظر من حق با بچه های طفل معصومه .

برادرم زن اولش در سن ۲۰ سالگی عاشقش شد گرفت و نتیجه خامی و حرف گوش نکردنش به بزرگترا این شد . 

زن دوم بین چند مورد خانمی که قبول میکردند بچه هاشو نگه دارن انتخاب کرد وواقعا حق انتخاب زیادی نداشت . اکثرا خانم ها مسولیت دو پسر بچه قبول نمیکنن و تن به چنین ازدپاجی نمیدن .در ضمن برادرم مثله بیشتر مردها قشر متوسط جامعه مجبوره از ۶ صبح بره سر کار و ۷ شب برسه خونه و خسته و کوفته 

و خود برادرم میگه یکی دو بار نصف شب بیدار شده دیده بچه خودشو خیس کرده و لباساشو عوض کرده 

کلا نامادری خوشش نمیاد نصفه شب تشک بچه چک کنه و لباس خیس عوض کنه که متاسفانه همینه دیگه 

منم بهش پیشنهاد کردم دکتر ببره ولی کلا شب ادراری این بچه بیشتر مشکلات روحی و اضطراب و حدایی از مادرش است و علت جسمی نداشت 

و 

خب داداشت به خانم بگن اگ میخوای اینجوری ادامه بدی طلاق بگیریم. دیگ خودش پذیرفتهنمیشه ک بچه رو زد. بل ...

ببین همه اینا گفته بهش

و گویا دیگه نمیزنه 

ولی غر و فحش و مقایسه و حسادت داره هنوز 

ببین برادرم بالاخره اونقدرها هم ثروتمند نیست .

خانم اولش مقداری مهریه گرفت و بعد طلاق گرفت . 

کل وسایل و جهازش هم برد .

یک سال طول کشید تا ازدواج مجدد کنه 

مجبور شد کلی وسیله قسطی بخره خونه پر کنه 

با دو تا بچه بدون فرش و ....نمیشد که 

زن جهازش برد گفت اینا پدرم خریده بوده .

بعد مدتی هزینه پرستار و ...

هزینه دو پسر مدرسه ای و ...

الان واقعا چطور اینو طلاق بده 

مهریه ۱۴ سکه است . زن طلاق نمیخاد . برادرم بخاد طلاق بده اینجا باید کل مهریه بده و یک و نیم میلیارد از کجا بیاره 

واقعا شرایط سخته 

چرا باید زندگی بچت خراب بشه؟؟بابا زندگی با موندن شما خراب میشه من و اجیام الان یه مشت افسرده با آبرو ...

دختر خوبم 

ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودت مقایسه میکنی .

بعله قطعا هستند بچه های طلاقی که خوشبخت باشند . 

ولی نه همیشه و اکثرا 

و اینکه زن و شوهرهایی که عاقل و‌دانا و‌مهربون هستند بعد طلاق بچه هاشون زیاد اسیب نمی بینند .

ولی متاسفانه اگه واقعا یکی از طرفین یا هر دو نادون و خودخواه یا خدایی نکرده روانی و یا اذیت کن باشه 

بعد طلاق هم همه چی به خیر و خوشی تموم نمیشه .

اره اگه این وسط بچه نباشه میشه واسه همیشه از شر زن و یا شوهر بد راحت شد .

ولی با وجود بچه و ملاقات و دیدار مجدد و ... کار کمی سخت میشه 

نخیر وحشی هستند ولی دیگه الکی که بچه حمله نمیکنن حتی اگه پا رو دمشون میذاشتم هم اینطور نباید میکردن ...

عزیزم درکت میکنم الان شرایط بدی داری . من خودم یک سال توی این برزخ بودم .

روزهایی که مردد بین طلاق گرفتن و نگرفتن هستی سخت تر از خود طلاقه .

بعد طلاق ارامشت بیشتر میشه .‌چون دیگه حداقل این تردید ها میره.

فقط سختی کار مادرا همین داستان بچه است که همیشه ادمو‌ ممکنه باهاش اذیت کنن و قطعا در تربیت بچه و برعلیه تو کارمیکنن . 

متاسفانه اکثر قوانین به نفع پدرها است .

من موارد زیادی دیدم . مگر اینکه خانواده شوهرت و‌شوهرت خیلی هم ادمهای بدی نباشند .

وگرنه زیاد میتونن اذیت کنن . چون شوهرت راضی به طلاق نیست . 

خانمی دیدم استاد دانشگاه و‌با وقار وبا شخصیت و شوهرش معتاد شده بود حتی اعتیاد شوهرش ثابت کرد ولی قانون حضانت دختر ۷ ساله داده بود به پدرش متاسفانه 

و مادر خیلی عذاب میکشید  

چون ازدواج مجدد خوب کرده بود .شوهر اولی حرصش در اومده بود اومد بچه برد .

وقتی زن ازدواج مجدد کنه و‌ناپدری خونه باشه بخصوص اگه بچه دختر باشه . پدر راحت میان پیش قاضی میگن دخترم جاش اونجا امن نیست و ...و بچه میبرن .

متاسفانه در کشور ما سرپرستی با اصلح نیست . نمیان تحقیق کنن کدوم از پدر و مادر بهتره . اصولا پدر ولی احباری است .

حتی اگه معتاد و روانی باشه 

اعتیاد در حد کارتن خوابی و روانی بودن در حد بستری در تیمارستان و درمان نشدن ؛ فقط میتونه حضانت پدر را سلب کند. ولی پدر پارانویید یا ... اینا سلب حضانت نمیشن .

من به چشم دیدم اختلال روانی پدر در پزشک قانونی محرز شد ولی دادگاه حضانت داد پدر 

علت قاضی این بود بددلی و پارانویید صدمه ای برای فرزند نیست و مشکل در حد اسیب جانی برای کودک تشخیص داده نشد .

و هزار قانون دیگه 

مثلا حضانت پدر میاد محضری میده به مادر و‌لی میتونه بعدا پس بگیره 

پدر میتونه بچه ببره مسافرت بدون اجازه یا هماهنگی با مادر 

و اینکه چون پدر ولی بچه محسوب میشه خدایی نکرده هر اتفاقی واسه بچه بیفته اگه در خانه مادر باشه ؛ پدر میره شکایت و ...

ولی سمت خودش مبرا است .

خیابون بابام اینا شنیدم میگفتن 

یک مردی در اثر مشاجره ؛ پسرش کشت 

ولی محکوم به اعدام نشد . چند ماه رفت زندان و ازاد شد .

نمیدونم والا خیلی چیزها به نفع مردا است 

زودتر تصمیمت بگیر عزیزم 

خودت پیر نکن 

داغون میشی توی برزخ

اگه میخواهی  اشتی کنی کمی لفتش بده حسابی پشیمون بشه و کلی شرط وشروط بزار و بعد اشتی کن . با خانواده اش قطع رابطه کن چون گویا اخلاقتون با هم جور نمیشه 

بشین خونه و به خودت و‌دخترت برس و شاد باش و خیلی در صدد تغییر شوهرت نباش 

که تغییر نمیکنه 

تغییر خودت شروع کن . شیوه گفتار و رفتارت با سیاست و مهارت بیشتر انحام بده . خودتو در چالش و جنگ ننداز و زرنگ و مراقب باس

اما اگه تصمیمت طلاقه 

تصمیمت بگیر و به کسی علت و ..توضیح نده چون اعصابت خرد میشه با حرفهای دیگران 

مصمم کار تموم کن .

ولیبا شوهرت لج نکن . با پنبه سرش ببر . با سیاست و کمترین تنش طلاق بگیر . مثلا بگو فلان بیماری گرفتم بس که این سالها اذیت شدم دیگه نمیتونم و ...

یا هر چی 

با تنش کم جدا شو . بی احترامی .و ...بهتره نباشه چون جگر گوشه ات با اونا در ارتباطه 

پس با زبون نرم و‌محترمانه ولی قاطعانه تمومش کن بره .

دو روز بشیین یک جای خلوت 

با کسی مشورت نکن 

به ندای قلبت گوش بده 

و‌تصمیم نهایی بگیر .

چه تصمیمت درست باشه چه غلط 

بهتر از موندن در برزخ بین دو تصمیم است .

تمومش کن عزیزم 

توکل کن به خدا 

ان شاالله 

خدا خودش بهت کمک کنه و به دلت بهترین تصمیم نهایی بندازه .

و‌خیر خودت و بچه ات و‌حتی شوهرت توی این تصمیم باشه .

ولی وقتی تصمیم نهایی با توکل بر خدا گرفتی دیگه مشورت و‌درد دل حتی با عزیزانت یا اینجا یا دوستات  نداشته باش . قاطعانه پای تصمیم نهایی ات بمون