2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44344 بازدید | 706 پست

قصد جسارت ندارم به کسی 

خودمم این صعف ها رو داشتم 

من ادم میشناسم به خاطر مشکلاتی مجبور شد با یک مرد لات و‌بی سواد و‌ بی کار  ازدواج کنه . الان دو تا دختر داره . مرد میره سر کار .

پسری که خواهرای خودش توی مجردی کتک میزد الان ده ساله صدایی از خونه اینا در نیومده . قطعا مشکلاتی باید باشه ولی الان همه تو فامیل بهشون احترام میزارن . شوهرش به خانمش خیلی احترام میزاره .

از طرف دیگه زنی دیدم با یک استاد دانشگاه دکترا و مودب و محجوب ازدواج کرده الان خانم در حال خیانت و زندگی متشنج و جنگ خواهر شوهر و مادر شوهر و ....

واقعا نقش ما خانم ها خیلی پر رنگه 

و اگه خودمون قدر و ارزش خودمونو بدونیم هیچ‌کس جرات بی احترامی نداره حتی بی شعورها 

برخی خانم ها انگار یک حفاظ شخصیتی و‌احترام دور تادورشون دارن . داخل هیچ مشاجره و بی احترامی نمیرن و نمیفتن. 

بازی نمی خورن .

پشت طلاق هیچ خبری نیست میشی یه زن مطلقه که بچه ا ازدواج قبلش داره پسر مجرد نمیگیرتت اصلا مجردا دیگه ازدواج بکن نیستن   یا مرد زن دار میاد یا پیرمرد یا مرد طلاق گرفته با بچه که باید بچه هاشو جمع کنی ....مگه پدر مادرت چقد زنده ان که بری در خونه اونا بعدشم کلا با طلاق زن تو جامعه ماارج وقربش رو از دست میده اصلا فرض کن با آدم دیکه ای ازدواج کردی از کجا میدونی اون خوب باشه.. برگرد به زندگیت و پای عهدی که سر سفره عقد بستی بمون و خودتم تو زندگیت گذشت داشته باش و به دخترت فکر کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان من کاملاشمارو اینجا میشناسم وکاربری قبلتون رو داشتم نمیدونم الان میخوای چکارکنی اما میتونم ح ...

اینو درست میگی من خودم رفتار خودم تغییر دادم خیلی چیزها بهتر شد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

عاطی جان شما همسرتو از همه بهتر میشناسی شناخت کامل داری تو خلوت خودت بشین سبک سنگین کن ببین رفتنش به نفعته یا موندنش 

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
دقیقا من دارم فرصت بودن با یه موقعیت بهتر رو از دست میدم با زندگی با این.

دلت خوشه خواهر موقعیت بهتر کجا بود زمان مجردی و دختر بودنت این نصیبت شده حالا فکر کن با به دختر چهار ساله و مطلقه بودن فکر نکنم موقعیت خوبی برات پیش بیاد از روی تجربه میگم نکن.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

فرصت برای طلاق زیاده، ولی به زندگیتم برنگرد، یه فرصت مثلا ۶ ماهه یا یساله به شوهرت بده، بهش بگو برو مشاوره و مثل دوست دختر پسر با هم رفت و امدکنیم تا ببینم رفتارو اخلاقت درست شده یا نه، اگه درست شده بود که چه بهتر، اگه نشده بود که حق طلاق داری و راحت جدا میشی

ریپ نمیزنم،پس بجز اسی کسی ریپ نزنه!!!

اینو درست میگی من خودم رفتار خودم تغییر دادم خیلی چیزها بهتر شد

خداروشکر عزیزم 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

یه حرفی دارم باهات گوش بده 

ببین همه کاراتو کردی همه تلاشتو کردی حق طلاقم داری ،بنظرم با توکل بخدا به خاطر دخترت واون مرد که شریک زندگیته یکبار دیگه گذشت کن و فرصت بده 

هم این هم ادم همش استرس داره میدونی امنیت ندارم با این ادم از طرفی از خونوادشم در امان نیستم پشت اون ...

استارتر،اگه برگردی به زندگی مشترک با شوهرت،با خانواده اش رفت و امد خواهید داشت؟

فاصله اتون با اونا چقدره؟

اگه برگشتی شوهرت و بفرست پیش یه روانشناس مرده کار کشته

و اینکه تو شهری که خانواده اش هستن نباشین

و باهاشون رفت و آمد نداشته باش

نرو

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍