2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44324 بازدید | 706 پست
کی؟

شما که همجور بد اونو گفتی ولی به نظر خودت این درسته که وعده به کسی بدی بعد اون بنده خدا دل خوش کنه و حق طلاق رو بده تازه کل مهریه رو نبخشیدی نصفشو بخشیدی بعدم زیر قولت بزنی و برنگردی به نظر خودت این انسانیته و درسته؟ شما که دم از درستی میزنی کار خودت درسته؟ هیچ وجدانی این کار شما رو تایید نمیکنه که زیر قولت بزنی و فرصت ندی یا قول نمیدادی یا حالا که قول دادی پای قولت وایسا

نه مادر‌و‌پدرم خیلی پیر و‌داغونن اصلا شرایط نگهداری ندارن و قبول نمیکنن .مادر خودشون هم فقط ماهی یک ...

لاحول ولا قوه الا بلا العلی العظیم 

بخدا نمیدونم چی بگم خدا پشت و پناهشون باشه 

عاقبت بخیر بشن انشالله 

نگفتی گلم چند سالشونه؟؟  دخترن پسرن؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ب نیت سازش برگرد بخاطر بچه ت فرصتی دوباره بده. نامردی هم درست نیست. میتونی بگی برمیگردم ولی مهریه مو طبق قسط های قبلی. پرداخت کن بهم.  اگه سازش نشد برم.  مدتی فرصت بده برا خراب کردن همیشه وقت هست ضمن اینکه  اون بیرون هیچ خبری نیست. ممکنه سال‌های سال تنهایی بکشی یا بدترش سر راهت قرار بگیره.  بخاطر بچه ت برگرد و سعی کنید زندگی تونو قشنگ بسازید.  اگر دیدی درست نشده برا خراب کردن وقت هست.  ولی شمشیر رو ازرو نبند.  بامهربونی  وصداقت برگرد. تمام تلاش ت کن خوشبخت بشین اینبار.   فکر کن اول ازدواجه. و آدم جدیدی یه.  دوباره سعی کنید همدیگه رو بدست بیارید

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

برای ادم مطلقه با بچه اونم دو تا پسر مگه جای انتخاب درست هست .ادم تا مجرده باید انتخاب درست کنه بعدش ...

این چه حرفیه؟ البته که امکان انتخاب درست هست. غلطترین انتخاب ممکن برای یه مردی با دوتا بچه ازدواج با دختر مجرده که برادرت اینکارو کرده.بقیه حرفات در مورد زن قبلییش به موضوع صحبتمون بیربطه.

من حس میکنم شوهرش میخواد برگرده مجبورش کنه مهریشو ببخشه و مهریه ای که بهش داده با زبون چرم و نرم پس ...

شوهر ایشون همینه.من میفهمم بقیه میگن طلاق نگیر برای چی میگن اما مشکلات عاطیو شوهرش خیلی زیاد بود تو کاربری قبلیش باید میدیدن.

این چه حرفیه؟ البته که امکان انتخاب درست هست. غلطترین انتخاب ممکن برای یه مردی با دوتا بچه ازدواج با ...

نشد دیگه 

زن بود مطلقه اونم‌دوتا بچه داشت .‌ داداشم ترسید خونه مثله مهد کودک‌بشه و‌بچه ها باهم نسازن .

الان منم با شما موافقم اونو میگرفت شاید بهتر میشد از این .

البته اگه اونم مثله خانم تناردیه نمیشد 

این چه حرفیه؟ البته که امکان انتخاب درست هست. غلطترین انتخاب ممکن برای یه مردی با دوتا بچه ازدواج با ...

موضوع صحبت طلاق یک‌مادر از پدر بچه اش است .

و‌کاری که زن برادرم‌ کرد همین بود . حالا شما نمیدونم چرا میگی بی ربط است . نمیدونم‌. ولی اینم یک‌مثال حی و حاضر 

زن برادر سابقم اگه ما بچه هاش بوس میکردیم چپ چپ نگاه میکرد رو‌همه چی حساااس بود 

الان ۲۹ روز ماه بچه هاشو نمیبینه برام عجیبه حساسیتش کجا رفت؟!!!

کلا طلاق برای ادمهای بچه دار در کشور و فرهنگ ما ظلم محض به بچه هاست . حتی از جنگ و دعواها بدتره 

مگر اینکه مادر شرایط مالی خوبی داشته باشه . حضانت بگیره . خانواده مادر همگی حامی و دلسوز باشن و‌دایی ها و‌پدر بزرگ‌جای خالی پدر پر کنن .

. پدر هم اذیت کن نباشه . با شعور باشه . خانواده مرد موذی و بد ذات نباشن .

طرف میگفت هر وقت شوهرم بچه میبرد بچه برمیگشت مریض میشد و دلدرد و ...معلوم نبود مادر شوهره و عمه چیا به خورد بچه میدادن اونجا  

ماشاالله کشور ما پر ادمهای عتیقه و‌بدذاته 

برای ادم مطلقه با بچه اونم دو تا پسر مگه جای انتخاب درست هست .ادم تا مجرده باید انتخاب درست کنه بعدش ...

متاسفانه این جور مواقع بچه ها لطمه میبینن ک اونا گناهی نداشتن

اگ زندگی ب پایان برسه، اونیک بچه رو نگه میداره خ بابد حواسشون جمع کنه ک با کی ازدواج میکنه

داداش شما با ی دختر مجرد ازدواج کرده کاش میگفت شرایط اینه باید از بچه ها نگهداری کنی کاراشونو بکنی

اون دخترم خریت کرده زنش شده، گفته حالا ازدواج میکنیم محل بچه ها نمیزارم

حیف اون دوتا بچه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

موضوع صحبت طلاق یک‌مادر از پدر بچه اش است .و‌کاری که زن برادرم‌ کرد همین بود . حالا شما نمیدونم چرا ...

درست میگین

مامانیک انقد رو بچه ها حساس بود حالا ماهی یبار بچه داره

چی گم شاید دلایل قانع کننده ای داشته ک جدا شده،  نمیدونم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ببین اگه میتونی ایدی یکی از برنامه هاتو بگو برات ویس بفرستم چون طولانیه تا کامل بهت بگم چکار کنی چون شرایط زندگیت اخلاق خودت شوهرت عییییین زندگی منه و با کارایی ک انجام دادم الان خیلی زندگیم بهتر شده ،. نتونستی هم بگو همینجا سر فرصت برات تایپ کنم 

متاسفانه این جور مواقع بچه ها لطمه میبینن ک اونا گناهی نداشتناگ زندگی ب پایان برسه، اونیک بچه رو نگه ...

ببین دختر مجرد نبوده 

اینم مطلقه است ولی بچه نداشته زود طلاق گرفته بوده .

برادرم شرط روز خواستگاریش همین بود ‌

حتی قسمت توضیحات توی عقد نامه نوشت که من دو پسر دارم و با من زندگی میکنن همیشه .

خانم نوشته مانند بچه های خودم عزیز میدارم 

.

الان دم در اورده 

میگه بچه خودمم اینقدر کثیف باشه فحش و کتک میخوره 

درست میگینمامانیک انقد رو بچه ها حساس بود حالا ماهی یبار بچه دارهچی گم شاید دلایل قانع کننده ای داشت ...

دلایل قانع کننده اش اینا بود که خانم برونگرا و هات و هوسی بود . برادرم ذاتا آروم و درونگرا 

ایشونم چند باری قهر کرد دید اوکی مردهای بهتری وجود دارند که بهش توجه کنند . و تصمیم گرفت خودشو راااحت کنه . بره دنبال زندگی و هوس و عشق