2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44334 بازدید | 706 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به شرط برگشت حق طلاق گرفتی که..... 

به نظرم اگر برگشتی هم برا مشکلاتتون یه فکری بکنید

مثلا مشاوره یا هر راه حلی

وگرنه دوباره سر همین نقطه میرسید. 

مورد دیدم بابت مشکلی از همسر حق طلاق گرفت و فرصت سه ماهه داد....  ولی دوتایی با هم یک سال  پی موضوع رو گرفتن تا حل شد.  

من شما را میشناسم همسرت خمینی شهری بود و واقعا خیلی بحث و ..داشتید الان اگه از تصمیمات مطمینی و همسر ...

اره بخدا اختلاف فرهنگی داریم اصلا حرف همو نمیفهمیم خب نظر شما چیه؟ 

شما همونی که ۲_۳ سال پیش گفته بودی رفتیم باغ هیچکدوم محلم نزاشتن برادرشوهرم متاهلم و زنشم پشتشو کردن ...

عین خیالش که نبود هیچ به حرف مامانش با زن داداشش که قهر بودیم رفت دست داد و کلا همیشه ترجیحش اونا بودن و منو سکه یه پول میکرد. 

والله من نمیدونم منظورتون از دوسداشتن چیه!به زبون گفتن دوست دارم مگه کاری داره؟ آسون ترین کار جهانه. ...

منم خودم رفتار برام مهمه و این اقا اینقدر با رفتارش، منو دلسرد کرده که حرفاش دیگه برام مهم نیست تو لین چندماه. 

میگن همیشه اونی رو انتخاب کنید که دوست تون داره نه اونی که خودتون دوستش دارید اینجوری خوشبخت تر هستی ...

چی بگم والا لینم تا ترس از دست دادن میگیره اینطوری میشه تا خیالش راحت میشه منو به دست اورده باز یه طور دیگه میشه اخلاقش. 

سلاماولا که بهتون اعتماد کرد که حق طلاق و دادوگرنه نمیدادپس به قولی که دادین وفا دار بمونید(من وشوهر ...

ااره منم نمیخوام تصویر یه ادم نامرد از من بمونه تو ذهنش هر چند اونم تا حالا خیلی نامردی کرده بهم ولی همیشه میدونست من یا یه حرفی رو نمیزنم یا اگه بزنم روش هستم.