2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44344 بازدید | 706 پست

میگن همیشه اونی رو انتخاب کنید که دوست تون داره 

نه اونی که خودتون دوستش دارید 

اینجوری خوشبخت تر هستید 

این معلومه خیلی دوستت داره 

حیفه از دستش بدیم

یه فرصت دیگه بهش بده 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

سلام

اولا که بهتون اعتماد کرد که حق طلاق و داد

وگرنه نمیداد

پس به قولی که دادین وفا دار بمونید

(من وشوهرم هم خیلی مشکلات داشتیم تاپیکای سالای پیشم هست

همش هم تقصیر شوهرم بود که بچه ننه ست 

مثل شما بارها تا پای طلاق رفتیم

بار آخری از دادگاه طلاق برگشتیم، چون دید تصمیمم جدیه

خدا رو شکر بعد از 13 سال راضیم

حالا که برگشتم

میگه تو همیشه به حرفایی که زدی عمل کردی

واسه همین اگر یک بار یه حرفی رو بزنم،بهم اعتماد میکنه

پس نذار دم رفتنی تصویری که از تو توی ذهنشه خراب بشه

این یه مورد) 

مورد بعدی

شما که حق طلاق داری

10 سال باختی

2 سال دیگه هم روش

خدا رو چه دیدی عزیزم

شاید سرش بهسنگ بخوره

بعدم ببرش روانپزشک حتما

البته قبل ازاینکه برگردی عزیرم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 75...آبان 1404

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتون خیلی اشتباه کردن ک گفتن کارتون نامردیه!! نصف مهریه بخشیدین حق طلاق داده در مقابلش

سلام دوست عزیز

با توجه به امضاتون ،من درخواست دوستی دادم، ممنون میشم بپذیرید

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           

تو که همه چی دستته حق طلاقم داری من باشم بهش یه هفته فرصت میدم میگم فقط یه هفته برمیگردم و بعد یه هفته تصنمیم نهایی مو بهت میگم و میگم هر تصمیمی بعد یه هفته گرفتم نباید اعتراض کنه

با عرض معذرت عزیزم شما که میدونستی اخلاقش بده روانیه چرا بچه دار شدی از اش؟چرا ی بچه رو بدبخت میکنین😐

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

حق طلاق رو که داری گلم ، یه مدت فرصت بده و بگو باید درمان کنی تحت نظر مشاور و روانشناس باشیم برا زندگیمون ، اگه درست شد که خداروشکر ، اگه نشد هم که جدا میشی

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بهش اصلا فرصت نده

حرف اینایی  که میگن فرصت بده اصلا گوش نکن اونا جای تو نیستن خودشون باشن یه لحظه هم شوهر بچه ننه رو تحمل نمیکنن

ببین اصلا همه حرفاتو نخوندم فقط اونجا ک گفتی دهن بین؛ بچه ننه ؛ تا تهش رفتم.. یعنی تو یه شوهر ندادی مادرش پدرش برادرش هرکسی ممکنه شوهر بازی دربیاره برات 

نسل پسرای دهن بین داره منقرض میشه 

تو قران هم سوره طلاق هست یک سوره راجب طلاق

اگه میخای خودت رو فدا کنی باهاش زندگی کن بخاطر بچت

اما اگه خودت مهم تر از بچگی جدا شو 

بخت و اقبال بچت دست خداست 

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

والله من نمیدونم منظورتون از دوسداشتن چیه!

به زبون گفتن دوست دارم مگه کاری داره؟ آسون ترین کار جهانه.

تو عمل و رفتاره که آدما نشون میدن چقدر برامون ارزش قائلن.با احترامی که میزارن،با حمایتی که میکنن.اصلا بزرگترین ترس آدمی که کسی و دوسداره اینه که نکنه بهش آسیب بزنه چه جسمی چه روحی.

روزانه صدتا تاپیک میبینم که شوهرم فحش داده،کتک زده ،تحقیر کرده،خیانت کرده ال کرده بل کرده ولی خیلی دوسم داره هااا !!!!!

توروخدا خودتونو گول نزنید.

اینا دوستون ندارن آدمای ضعیف و پر از مشکلات شخصیتی و روحین ترسشون از اینه که زندانیشون و از دست بدن و خودشون تنها بمونن با زندگیه نکبت بارشون.اینه که ازش وحشت دارن.دلشون میخواد تو لجنزارشون تنها نباشن

یه ذره عاقل باشین.انقدر با دوتا کلمه ی دوست دارم گول نخورین.به عمل آدما نگاه کنید.واقعیت تو عمله