2777
2789
من پونصد‌گرم داشتم. فروختم ماشین گرفتیم، یه خونه با کلی وامو قرص و بدهی. نگه داشته بودم الان میتونست ...

من ۱۰۰ گرم فروختم ماشینمم فروختم زمین خریدم چهار سال پیش

خدا شاهده زمینه ۵۰ زیر قیمت خرید خودم فروش نمیره😂😂😂

تازه به جز طلا و ماشینم ۱۰۰ میلیون قرض گرفتیم

سرویس شدیم تا اونو پس بدیم😂

قبلا این جمله ها غمگین بود الان فقط یادش می لفتم حسابی میخندم😂🤣😂🤣

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به روش ریز ریز خریدن از سال 94 شروع کردم به خرید طلا تا سال 1401  من 250 گرم طلا و 27 تا سکه تمام امامی داشتم خب شدنی بود واقعا اون زمان

90 درصدشم برای خرید خونه متاسفانه فروختیم خونه هیچ رشدی نداشت فقط صاحبخونه شدیم و اون طلا و سکه ها بود الان وضعیتمون فرق میکرد  

طلا خرید زن داداشتم 

خونه گرفت  زنداداشم

از پولای خان داداشم

وای از این زن داداشم

خاک تو سر خان داداشم

(🤣🤣🤣🤣با ریتم بخونید)

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

وای یاد مامان دوستم افتادم خیلی سم بود نشست گفت من دو کیلو طلا دارم چراااا آخه خدایا 😂😂😭😭

منم یکی از اشناهامون از اول عمرش تا پول دستش میومد طلا میخرید و به‌فلاکت‌میفتادولی  نمی‌فروخت  عاشق طلا بود و الان بالا سه کیلو طلا داره تازه امه میگن بیت داره خودش میگه ۳کزلو هست  وجدانا هر مراسمی میشه یه سرویس جدا رو میکنه و موذی ۶م هست از اول نگفت به کسی یدفعه رو کرد همه انگشت به دهان‌موندن بعد هم‌ از همه جا شانس داره یه شوهر کرد کلی طلا بهش کادو دادن و ۲۰۷ اتومات انداخته زیر پاش  حالا خواهر بزرگش شروع کرده به ایت کار و ۷۰۰گرم جمع کرده