2777
2789
پسره شغلش چیهخوشبحالش چ خرجایی میکنه تو عقد ۵۰۰ گرم طلا ؟خوبه مادرشوهر و خانواده شوهر سلیطه ندارهالب ...

سال ۸۶بود منم حقوقم ۸۰۰هزار بود به خدا قسم قشنگ‌یادمه سکه تمام ۱۸۰هزار تومن بود ما که اصلا به فکر خرید طلا و سکه نبودیم‌ولی خیلی ها همون‌موقع هر ماه یه سکه میگرفتن الان‌میفهمم‌اونا چقد آینده نگر بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ۸۶بود منم حقوقم ۸۰۰هزار بود به خدا قسم قشنگ‌یادمه سکه تمام ۱۸۰هزار تومن بود ما که اصلا به فکر خر ...

اوه پس مال خیلی سال پیشه 

فکردم داستان ماله سالهای اخیره گفتم چقدر پولدار شوهرش

بهش گفتم امروز گفت من اینارو خریدم و میخوام هرموقع اراده کردم برم بگیرم ازش نمیخوام سود بگیرم و خود ...

آها خب پس هیچی

چون من داییام طلافروشن، مثلا به من ماهانه دو درصد سود میدن ولی به غریبه ها نیم درصد، بخاطر همین در جریان بودم.

موفق باشی

مادرشوهر خواهرم اینقدر طلا داره که یه بار شوهرش گفته طلاها بفروشه میتونه یه سه چهار طبقه بهترین جای ...

سه چهار طبقه بهترین جای شهرتون چندمیلیارده ؟

میخوام حساب کنم چندکیلو طلا داره😄

خانماااااا توروخدا اگر کسی میاممو میخونه و بلده بگه بهم طلا بالاتر میره یا پایین میاد ؟طلاهامو بفروش ...

طبق گفته چندتا طلافروش گفتن طلا الان بهترین قیمت واسه خریده و قراره بره بالا

طلاتو نفروش بزار باشه خودش سود میکنه اگه بخوای بزاری بانک و از سودش طلا بگیری ضرر میکنی چون اون پول اصلی ارزشش روز به روز میاد پایین

میخوای بفروشی باهاش یه ملکی بخر و اجاره بده که حداقل ارزش پولت کم نشه ولی ملک مث طلا بهت سود نمیده نقد شوندگیش هم سخته