2777
2789
اگر بدونی اکثریت آدمها از این اشتباهات بزرگ و کوچیک دارن اقتصادی دارن و تنها نیستی شاید کمی آروم بشی ...

ان شاالله 

ممنون از نوشته های قشنگتون 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برم خودمو حلق اویز کنم 🥲

ن بابا بیخیال تنت سالم باشه 

من ۵ میلیون دادم ابرو کاشتم پول ی سکه 

بود الان غصه بخورم ک ۱۰۰ ملیون بود 

ول کن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

اشتباه میکنی،حداقل نیم درصد ماهیانه ازش سودبگیریدایعنی مثلا به ازای یک کیلو طلا ماهیانه 5گرم بهتون ب ...

بهش گفتم امروز 

گفت من اینارو خریدم و میخوام هرموقع اراده  کردم برم بگیرم ازش 

نمیخوام سود بگیرم و خودمو درگیر کنم 

عزیزم شوهرم نیازی نداره 

این طلاها براش پول خورده،نمیخوام کلاس بذارم چون چیزیش مال من نیست  و بهش میگم یه زمین هم بنام من بخر تاحالا که نخریده فقط نزدیک یک‌میلیارد و‌دویست از خودم طلا دارم همین 

منظورم اینه نیازش نیست سود بگیره و میگه نمیکنم اینکارو

سری که در نمیکنه دستمال نبندمحلرما یه طلافروشی( جواهر فروشی در اصل) بخدا طلا زیر ۵۰ گرم نداشت هنه سن ...

میدونم عزیزم بارها بهش گفتم ازش بگیر ولی کو گوش شنوا؟

البته که فرار هم بکنه چیزی ازش کم نمیشه 

اینا پول خورده براش،واسه همینم مهم‌نمیدونه و بهش اعتماد کرده متاسفانه 

چی بگم