2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باغچه اش کنیداما لوکس وقشنگالان پولدارای شهر نشین خیلی طرفدار باغچه های قشنگ اطراف شهرنبا قیمت خو ...

هیچکه نمیخره حتی ب قیمت خرید سه سال پیش بنگاه میگع همه پولشونو میدن طلا

پیش کسی نگو دیگه ممکنه برن خوتشون دزدی بلایی سرشون بیارن 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
هیچکه نمیخره حتی ب قیمت خرید سه سال پیش بنگاه میگع همه پولشونو میدن طلا

منم خواستم طلاهامو بفروشم بدم یه مسکن مهر بخرم بنگاهیه گفت طلارو نگه داری بهتره الان همه خونه میفروشن میدن طلا.میگفت طلا رشدش بهتره

کل سایت فهمیدن

آشنا و فامیل منظورمه کل سایت مگه آدرسشونو دارن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
یعنی میگی اشتباهه؟ من گفتم نگه دار

خوب گفتی الان  قیمت طلا داره اصلاح میخوره ولی آخر آذر به ۱۳میرسه اون موقع بفروشه 

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.