الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا تو فامیلاشوه عرق خوری و اینچیزها عادیه یکبار بحثمون شده بود گفتم ما نداریم بد میدونیم گفت نه اینکه همتون دکار مهندسین حالا خودش میدونه هممون تحصیلکرده و پزشک هم کم نداریم بعد خندیدم گفتم چه ربطی داشت مگه دکتر مهندسها عرق نمیخورن تو هر قشری هست عقل نداره بیچاره زود شوهرش دادن میگه ۱۳ سالم بود از بس زدن تو سرش هیچی حالیش نیست
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه
مادرشوهر منم همیشه بهم میگه گردنبند و پلاک اسم و یه پلاک دیگه دارم باهم بنداز که متنفرم😫😫😫
این خیلی پرروئه با شوهرم دوس بودم تولد شوهرم بودخانوادش گرفته بودن تو باغ من کلی طلا داشتم سرویس از شوهرسابقم و چیزهای دیگه که خودم خریده بودم اینقدر زنیکه به طلاهام نگاه میکرد خودش اونموقع کم داشت داده بود خونه خریه بود بنام خودش بعدا کلی خرید قسطی بعد که عقد کردیم خیلی بازیها دراورد خودش و دخترش منم ریدم بهشون عروسی یکی از فامیلاشون بود گفت بهم طلاهاتم بنداز گفتم طلا تدارم کلا همون دوتا النگو که خودتون سر عقد بهم دادید گفت اهان منظورم هموناس من باهرکی مثل خودش رفتار میکنم دیگه هیچوقت طلاهامو ننداختم یمقدارشم تو همون ارزونی فروختم ماشین خریدم برای خودم از ادمهایی که چشمشون رو میزارن رو مال دیگران متنفرم
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه
ن عزیزم یکیشون اتوبوس داره البته تعدادش زیاده ، یکیشون فروشنده و تولید کننده چرم مصنوعی، یکیشون تاجرلوازم خونگی از چین به ایرانه ک پسرعمومه و از نزدیک شاهد زندگیش هستیم...هزاران نفر میشناسم که اطراف همسرم با سن کمتراز۳۰ دست کم ماهی ۵۰۰درمیارن که براشون راحته طلا خریدن ...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....