2777
2789
چیکاره پوله گردی!!!؟

من دوبار دوتا 150 گرم طلا فروختم برای رهن خونه الان رهنم ششصد میلیونه مابقی هم ریزه فروشی کردیم برای پیش مغازه برای وسیله برای چیزای که لازم بود....اون زمان نهایتاً طلا شد یک میلیون ک گفتیم وای گرون شد بریم بفروشیم چ میدونستم اینجور میشه 🫠

الهی شکررررر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی طلاهای پدرتون رو قایم میکنید از شوهر؟چرامنم همینکارو کنم در آینده یعنی؟برا من طوریه که هیچکس به ...

همین درسته نه من اسکل انقدررررررررررررر جار زدم همشو ب باد دادم 

الهی شکررررر 

نمیدونم کدوم شهره کدوم منطقه هست اما 

یه خونه 4 یا 5 تومنی بگیره بقیه اش بده ماشین سنگین

اگه خونه داره خونه ای که خرید بده اجاره 

ماشین سنگین هم کار کنه براش یه ماشین در حد 3 تومن هوو میشه باشه کامیونت 

100 گرمش نگهداره

چند ساله شوهرم کارش رو از پدرش جدا کرده و درآمدش خوب شده اما همش رو برد تو ارز دیجیتال . باورت میشه ...

دقیقا، ماهم خیلی ضرر کردیم کلی طلاهام ، ماشین، اینا همه رو فروخت بعد هم به باد رفت ، هنوزم ول کن نیست ها ولی دیگه چیزی نمیفروشه ترسیده 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️