2777
2789
خوب کردینمنم یه مقدار دارم البته با پولای خودم که شوهرم نمیدونه

اره شاید به روز نیاز داشتیم یا خانواده مون نیاز داشتن میتونیم از خودمون قرض بدیم من یبار بابام پول نیاز داشت از خودم 90دادم بهش نذاشتم شوهرم بفهمه تا دادشون بهم دوباره دادم سکه قایم کردم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزی ...خانواده همسر منم همینن ولی اخه ادم داداشش داشته باشه حسادت داره ؟؟خیلیم باید خوشحال بشه

تازه من تک عروسم ، 5تا خواهر شوهر دارم ،

غیر از یکی دو نفرشون بقیه شون چشم ندارن ببینن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

منم هر چی شوهرم وام گرفته بود و پس انداز کرده بودیم طلا دسته دوم و سکه خریده بودم وقتی طلا گرمی سه و سیصد بود ،،دو میلیارد طلا فروختم گذاشتیم رو پول خونمون خونه ی ویلایی خریدیم،، یه مقدار طلا هنوز برام باقی مونده

یعنی میگی اشتباهه؟ من گفتم نگه دار

الان وقت خ‌ونه خریدنه

تامل نکنه 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ماشاله زن داداشت باهوشه و مغز اقتصادی خوبی داره.مبارکش باشه و به خیر و خوشی استفاده کنه

ربطی به باهوش بودن نداره

قطعا شغل شوهرش پردرآمده یا اینکه خودشم شاغله

وگرنه با حقوق چندرغاز کارمندی هرچقدر م باهوش باشی نمیتونی یه گرم طلا بخری چه برسه به ۸۰۰ گرم

چه دختر خوبی

ممنون عزیزم خوبی از خودته

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

ما جنوبی هستیم.جنوبی ها اکثرا عشق طلا هستند و زیاددارن. مامان منم همینطوره، هررر پولی از بابام میگرفت طلا میخرید،حتی پول خرج خونه و خرج لباس های ما بچه ها.

الان خرواری طلا داره،وضع بابام خوبه ماشاا...

ولی ما با عقده بزرگ شدیم💔💔💔 هیچی نداشتم غیر از یک دست لباس.  برای ما دخترا هم یک گرم طلا نخرید، دریغ از ۱ گرم...

موقع ازدواجم با پول های کمم یه گوشواره ریز خریدم ضایع نباشم جلوی مادرشوهرم💔💔💔

مثل مادر من نباشید،خودخواه و حسود و بچه👎👎👎👎👎

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎