2777
2789
من پونصد‌گرم داشتم. فروختم ماشین گرفتیم، یه خونه با کلی وامو قرص و بدهی. نگه داشته بودم الان میتونست ...

طلا رشدش بالاس منم پونصد گرم البته نصف نصف توی این سالها فروختم الان پولم ارزشش صفره دادم جا رهن خونه... یا مثلا یازده سال پیش پدرم خونه ای خرید ۱۴۵ تومن بعد چند سال فروختش یکو سیصد داد به بچهاش... اگر همون پولو طلا میخرید الان ارزش پولش ۱۵ میلیارد بود 😐😑

الهی شکررررر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه من تک عروسم ، 5تا خواهر شوهر دارم ،غیر از یکی دو نفرشون بقیه شون چشم ندارن ببینن

یدونه عروس که دیگه بدتر

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

طلا رشدش بالاس منم پونصد گرم البته نصف نصف توی این سالها فروختم الان پولم ارزشش صفره دادم جا رهن خون ...

چیکاره پوله گردی!!!؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

ن منم همشو درآوردم هیچوقتم نپرسید

حالا من طلاهامو در آورده بودم ، توی عروسی یکی از فامیلامون انداخته بودم دیده بودن بعدم که ازدواج کردیم پروووو از طلاهام میپرسید منم گفتم طلا نداشتم😆

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
منم همینطور 😞

چند ساله شوهرم کارش رو از پدرش جدا کرده و درآمدش خوب شده اما همش رو برد تو ارز دیجیتال . باورت میشه چون درامدمون بالا بود بردنمون دهک ده و یارانمون رو هم قطع کردن ولی خبر ندارن همه رو تو ارز دیجیتال به فنا داده. فقط نگاه تراکنش کارتخوانش میکنن

ن منم همشو درآوردم هیچوقتم نپرسید

یعنی طلاهای پدرتون رو قایم میکنید از شوهر؟

چرا

منم همینکارو کنم در آینده یعنی؟

برا من طوریه که هیچکس به جز پدر مادرم حسابشو نداره چون فقط یه بخشیشو میندازم