2777
2789
متولد۸۳؟ منم سه ساله ازدواج کردم شما جطور؟ من راستش عجله ای برای بچه ندارم دوس دارم دو سه سال بعد ول ...

بهتره از الان بچه دارشی دیگه راحت میشی من زود ازدواج کردم الان۱۹سالمه ۵سال قبل ازدواج کردم دکتر نرفتم دیدم ۵سال شده رفتم گفت تنبلی و...۸ماهه دارو و هیچی هرمان اندازه چند سال میگذره

بهتره از الان بچه دارشی دیگه راحت میشی من زود ازدواج کردم الان۱۹سالمه ۵سال قبل ازدواج کردم دکتر نرفت ...

چه سختتت 

چه زود ازدواج کردی۱۴ سالگیی؟

باز خوبه سنت کمه حالا خیلی وقت هس 

استرس نداشته باش خدا هر چی بخاد همون میشه

♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متولد۸۳؟ منم سه ساله ازدواج کردم شما جطور؟ من راستش عجله ای برای بچه ندارم دوس دارم دو سه سال بعد ول ...

من ۸۲

من یکسال و نیمه عروسی کردم

ولی ۳ سال عقد بودم قبلشش

منم همسرم چون خیلی بچه دوست داشت زود اقدام کردیم ولی خب داستان این شد

ن خداروشکر من همسرم اصن حرفی از طلاق نمیزنه حتی قبلش که معلوم نبود مشکل از کدوممونه

الانم که جفتمون زیر نظر دکتریم

تاپیک  های قبلمو بخونی متوجه  میشی

ای وی اف همون کاشت تخمک هس ای یو ای چیه؟

اره ای یو اف میگن درد داره که جنین رو به رحمت انتقال میدن.ای یو آی اسپرم مرد رو با سرنگ به داخل رحم می‌فرستن ۱۰ دقیقه طول میکشه،مثل طبیعی هست دردم ندارن ولی ۲۵درصد شانس داری که بااین روش باردار شی،خیلی دلم گرفته که گریه میکنم هروقت بچه میبینم شوهرمم حسرت میخوره

بهتره از الان بچه دارشی دیگه راحت میشی من زود ازدواج کردم الان۱۹سالمه ۵سال قبل ازدواج کردم دکتر نرفت ...

عزیزممم تنبلی تخمدام درمان میشه با دارو اصلا نا امید نشوو

من شوهرم مشکل اسپرم دارههه و خیلیی وضع داغونه شاید کارمون به ای وی اف بکشه ولی نا امید نیستیم 

توکل بخداا هرچی خودش بخاد

تو یکی از تایپک هات در مورد هزینه ای وی اف و ای یو ای سئوال کردم ازت

چیزی میدونی؟

اره ای یو اف میگن درد داره که جنین رو به رحمت انتقال میدن.ای یو آی اسپرم مرد رو با سرنگ به داخل رحم ...

عزیزممم سنی نداری که چرا انقددد دنیات شده بچههه

استرس نداشته باش گرمیجات بخور اگه چاقی لاغر کن 

انشالله که نیازی به ای یو ای یا ای یو اف نمیشه 

♡
نه آخه ۵ساله دیگه همه میگن دیر شده این سخته که همه میگن

منی که یک سال و نیمه عروسی کردم همه میگن دیر شده

بهت حق میده واقعا حرفای مردم خسته و نا امید میکنه ادمو💔

خیلیا تو این مدت دلمو شکوندن و کلی با تیکه و کنایه هاشون گریه کردم واقعا این حرفتو درک میکنم

عزیزممم تنبلی تخمدام درمان میشه با دارو اصلا نا امید نشوومن شوهرم مشکل اسپرم دارههه و خیلیی وضع داغو ...

والا ای یو ای ۶میلیون هست

ولی ای وی اف با بیمه تامین اجتماعی ۶۰ تومان ولی یکی میگه ۲۰۰ میلیون یکی میگه ۴۰۰ یکی میگه۹۰بنظرم بستگی به دکترو اون بیمارستان داره ،اصلا تعیین جنسیت نکن هرچی بشه فقط بشه فرقی نمیکنه

من زنجانم یکی دو تا دکتر خوب هس اگه زنجانی میگم بهت خیلی تحقیق کن

من خودم بندرعباس می‌شینم ولی جهرمی هستم،دکتر شیراز رفتم بهم پیشنهاد دادن ولی هیچی همه میگفتن با اولین قرص باردار شدیم ولی من چند ماهه زیر نظرشم هیچی 

والا ای یو ای ۶میلیون هستولی ای وی اف با بیمه تامین اجتماعی ۶۰ تومان ولی یکی میگه ۲۰۰ میلیون یکی میگ ...

یا علیییی کدوم شهری؟؟

دکتری که من میرم پیشش بهترین دکتر شهرمونه

آی یو آی رو جلسه ایی ۳میلیون ۶۰۰ میگیره

ای وی اف هم کلا ازاد ۲۵ میلیون با سونو و داروهاش طرفا ۳۰ در میاد