2777
2789
عزیزممم سنی نداری که چرا انقددد دنیات شده بچهههاسترس نداشته باش گرمیجات بخور اگه چاقی لاغر کن انشالل ...

چقدر تلاش کنم ،هیچی نمی‌خورم غذا،شیرینی و لبنیات وایناهم حذف کردم عزیزم اینقدر دلم شیرینی می‌کشه ولی نمیشه بخورم ازهمه چیز محرومم باز هم هیچ‌.گرمیجات چی بخورم؟بهم پیشنهاد بده عزیزم ممنونم

منی که یک سال و نیمه عروسی کردم همه میگن دیر شدهبهت حق میده واقعا حرفای مردم خسته و نا امید میکنه اد ...

نه هیچی دیر نشده اونایی بودن بعداز۱۷سال باردار شدن ولی من واقعا۵سال چیزه کمی نیست برای همین استرس دارم و تپش قلب همراه سرموعدم استرس دارم و پریود میشم دست خودم نیست.برو زیر نظر دکتر.ایشالا که میشه.من قصد کردم بچه دار بشم به همه راهنمایی کنم چون عاشق بچه ام دارم دیوونه میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر تلاش کنم ،هیچی نمی‌خورم غذا،شیرینی و لبنیات وایناهم حذف کردم عزیزم اینقدر دلم شیرینی می‌کشه ولی ...

ماساژ زیر شکم با روغن سیاهدونه

دمنوش زنجبیل-دارچین- رازیانه (هرکدوم رو جدا دم کن و بخور)

عشسل و سیاهدونه

به کمرت شال یا کمربند ببند(پیشنهاد خیلیا تو سایت بود واسه گرم موندن شکم)

ورزش هم گزینه خوبیه

چاییتو با قند نخور

یا با عسل یا با خرما و گردو

شیراز به من همچین حرفی زدن که اصلا ناامید شدم شما کدوم شهری؟مطمعنی؟خداکنه کم باشه

شهرکرد

اره عزیزم من ۲۹ مهر دکتر بودم خوده خانوم دکتر اینو گفت بهم 

انشالله که با این داروها جواب میگیریم وگرنه انقدر خرج کنی ایا بگیره ایا نگیره 

توکل بخدا

شهرکرداره عزیزم من ۲۹ مهر دکتر بودم خوده خانوم دکتر اینو گفت بهم انشالله که با این داروها جواب میگیر ...

راست میگی.اینشالا.هروقت باردار شدی بیا و بگومنم هروقت شدم میام بهت میگم.ممنون که باهام هم صحبت شدیو امید دادی مهربونم🙏🌹

راست میگی.اینشالا.هروقت باردار شدی بیا و بگومنم هروقت شدم میام بهت میگم.ممنون که باهام هم صحبت شدیو ...

قربونت عزیزمممم

اینجا همه میگن تو اقدامی اصلا استرس نگیر و بهش فکرنکن حواستو پرت کن از بارداری

ولی واقعااا نمیشهههه ذهنتو بدی جای دیگه و درگیر نباشییی