2777
2789

مریض شد 

انقدر دکتر خوب نبردیمش نفهمیدیم سرطان داره 

بعد از ۷ ماه متوجه شدیم 

دیگه عود کرده بود 

می بردیمش تامین اجتماعی شیمی درمانی میکردن 

پرتو درمانی ‌‌‌...

هر روز حالش بدتر میشد 

توی بیمارستان جلوی چشمای من جون داد

بعد از فوت مامان دیگه زندگی نکردم 

همش عذاب وجدان 

همه چی برام خاکستریه 

وقتی یادم میاد مامانم چطوری درد و عذاب میکشید 

به خدا فحش میدم 

به همه نذرایی که ادا کردیم و مامانم خوب نشد 

مامانم با ایمان ترین زنی بود که دیدم 

ولی خیلی توی زندگیش عذاب کشید 

تف به این دنیا 

خدایا بخاطر دردهایی که به مامانم دادی ازت متنفرم 

کاش تو هم درد بکشی خدا تا بفهمی مامان بی گناهم چی کشید 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم....‌ کی این اتفاق افتاد ؟

خواهر و برادر هم دارید ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به خدا داری فحش میدی؟؟؟

بله 

چون مامانم به خدا خیلی متوسل میشد 

و در بدترین حالت ممکن فوت کرد 

خداش کجا بود 

هیچ کاری براش نکرد 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

اونایی هم ک شرایط اسی نداشتن فاز برمیدارن تاپیک ترک کنن زخم زبون نباشن با کفش های یکی تو همون راه قدم نزدی حق. قضاوت نداری من خددم شده بارها ب همون خدایی ک مثلا حواسش بهمون حس گلایه کردم همونی گ گفته میتونه مریضی و شفا بده و معجزه کنه ولی نمیکنا

منم دقیقا ب خاطر دردهایی ک مامانم. میکشه ب زمین و زمان فش میدم حتی ب این باور رسیدم ک خدا فقط زورش ب ...

بیچاره ها خدا ندارند 

خدا فقط برای آدمهای پولداره