2777
2789
عنوان

باورم نمیشه مامانم جلوی من جون داد ولی من دارم زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 53 پست

خدامادرتون رو بیامرزه و خدا بهتون صبر بده غم بزرگیه ولی مادر به این خوبی مطمئنا تورو میبینه روحشون ممکنه ازرده بشه چون بالاخره میگید خدادوست و ادم خوبی بودن(البته اگر اشتباه متوجه نشده باشم)حق داری دلگیر باشی ولی مامانت تو این روحیه و شرایط ببیندت خیلی ناراحت میشه زندگیتو ادامه بده رنگیش کن موفق شو و با خدا اشتی باش:( 

بله چون مامانم به خدا خیلی متوسل میشد و در بدترین حالت ممکن فوت کرد خداش کجا بود هیچ کاری براش نکرد

کجاش دیدی همین ی قرن پیش نصف ایرانی ها تو قعطی در حالی که ریشه چغندر هر دوازده ساعت میخوردن مردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی هم ک شرایط اسی نداشتن فاز برمیدارن تاپیک ترک کنن زخم زبون نباشن با کفش های یکی تو همون راه قد ...

دقیقا 

مامانم با ایمان ترین زن جهان بود 

ولی خدا بد شانسیو به مامان داد از همه لحاظ عذابش داد

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بله چون مامانم به خدا خیلی متوسل میشد و در بدترین حالت ممکن فوت کرد خداش کجا بود هیچ کاری براش نکرد

تو خوب زندگی کنی حواست به پدرت و خوانوادت باشه ،روح مادرت در آرامشه ،خیلی سخته ،

گل 

اولا روحش قرین رحمت الهی باسه و بهترین حایگاه رو داشته باشه 

داری میگی خودتون دکتر خوب نبردیم که تشخیص خوب و به نوقع بده و اون زمان متوجه شدید سرطانه دیگه دیر شده بود الان بنطرت خدا مقصره یا اون دکترهای عزیز که تشخیص علظ دادن

سوگ و از دست دادن عزیز بزرگترین درد دنیاست 

درکت میکنم اسی منم پدر و برادرمو از دست دادم تا مدتها شوک زده و افسرده و غمگین بودیم.خیلی زمان برد سالها زمام برد تا ب زندگی برگردیم.

حق داری دخترکم.ولی بپذیرش هرچند سخته دردناکه ولی زندگی ادامه داره

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

روزهای سختی رو گذروندی میدونم دیدم

چند مورد برای افراد عزیز زندگیم که از دست دارم همشون رو

الانم بابام مریضه سرطان نداره ولی خوب داره اذیت میشه خیلی

اما یه چیز رو مطمئنم اینطوری مامانت رو عذاب میدی اذیت میشه

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده

خدا مادرتون بیامرزه

مام یکی از فامیلمون مثل مادر شما بود و خودشم و اقوام خیلی دیر فهمیدن ولی چه فایده بعد پنج ماه فوت شد

God, please give me great wealth so that I can befortunate

خدامادرتون رو بیامرزه و خدا بهتون صبر بده غم بزرگیه ولی مادر به این خوبی مطمئنا تورو میبینه روحشون م ...

به نظرم خدا وجود نداره 

اون خدایی که ما توی ذهنمون ساختیم وجود نداره 

اگه داشت مامانم این همه عذاب و درد نمی‌کشید 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

وای این حرفا چیه عییزم از خدا طلب بخشش کن😞 تو اگه مامانتو دوست داری اینجوری نمیگفتی تا باعث ناراحتی و غذابش نشی میدونی اون چقدر بخاطر این حرفای تو عذاب میکشه همش التماس میکنه اینجوری نگو دخترم 😞

درکت میکنم سخته خدا برای هیچ کسی نیاره 

ولی چه میشه کرد 

من خودم تازه خواهرمو ازدست دادم تو این ۶ ماه اینقدر که شب و روز گریه کردم چشمام تار شده و خشکی چشم گرفتم تا چشمم اشکی میشه سوزشی میگیره که گریه کلا یادم میره 😞

ولی بازم میگم بنده خودت بود گرفتیش ازمون ولی کاش خدا جاش خوب باشه فقط بفهمم جاش خوبه دیگه هیچی نمیخوام 😢

بمیرم برای خواهر غریبم اینقدر دلم براش تنگ شده که فقط دوست دارم بمیرم 

ولی فقط قرآن و دعا و صلوات میفرستم و هدیه میکنم به روحش 

منی که قرآن افتاده بود اون بغل دست نمیزدم الان روزی چند ساعت فقط قرآن و دعا و.... میخونم براش

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
دقیقا مامانم با ایمان ترین زن جهان بود ولی خدا بد شانسیو به مامان داد از همه لحاظ عذابش داد

عزیزم درکت میکنم من دقیقا شرایط گذشته تورو دارم یکی  اومد تو زندگی مادرم بهش بد کرد اونوقت مامان من ب خاطر اون شوک خیانت بدترین بیمار ی گرفتی تصمیم گرقتم اگ خدا شفاش نداد ب هیچ کس رحم نکنم چون خدا حتی با ادمای مهربون و دل پاک مهربونم نیست

دقیقا مامانم با ایمان ترین زن جهان بود ولی خدا بد شانسیو به مامان داد از همه لحاظ عذابش داد

متاسفم. خدابهتون صبر بده. از این منظر هم نگاه کن که الان دیگه عذاب نمیکشه و در بهترین قسمت بهشت ساکن شده. 

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚