2777
2789
عنوان

باورم نمیشه مامانم جلوی من جون داد ولی من دارم زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 53 پست
پدر گلشیفته فراهانی سرطان بدخیم داشته رفت خارج از کشور درمان شد مامان منو نباید جراحی میکردن همون با ...

بهنام صفوی هم رفت آلمان ولی خوب نشد :) 

تقصیر تو نیس .ذات دنیا اینه 

ناراحتی میدونم 

ولی لطفا خودتو ببخش و عذاب وجدان نداشته باش چون اگه دست تو بود دلت نمیخواست حتی یه تار مو از موهایه مامانت کم شه 🥲

همسر منم خیلی با ایمان بود همیشه در حال دعا و راز و نیاز با خدا بود. همیشه مسجد میرفت. شبهای قدر تا ...

الهی عزیزم 

روحش شاد 

البته من دیگه ب روح و این چیزا اعتقاد ندارم 

اصلا قاطی کردم 

بردیم 

خسته م 

مامانم الان کجاست 

یعنی تموم شد؟؟؟

همین؟؟؟؟

این همه سختی که کشید آخرشم با درد و رنج و زجر بمیره ؟؟؟؟؟

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهنام صفوی هم رفت آلمان ولی خوب نشد :) تقصیر تو نیس .ذات دنیا اینه ناراحتی میدونم ولی لطفا خودتو ببخ ...

میتونستم طلاهامو بفروشم ببرم بیمارستان خصوصی 

ولی اینکارو نکردم 

در این حد آدم آشغالی بودم 

تف ب من 

😭😭😭😭

مامانم مرد 

تموم شد 

واقعا حاضرم بمیرم 

خیلی خسته م 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

الهی عزیزم روحش شاد البته من دیگه ب روح و این چیزا اعتقاد ندارم اصلا قاطی کردم بردیم خسته م مامانم ا ...

روح مادرتون شاد. قطعا روح وجود داره و الان در آرامش هستند. اما خدا تو این دنیا هوای بنده های خوبشو نداره. همش عذابشون میده. من بعد فوت همسرم دیونه شدم. از خدا بدم میومد. الان بهترم. چه میشه کرد. در مورد سرطان هم چون بابام و خواهرم درگیرن میدونم هر چقدر درمان کنی بازم میاد. لعنت بهش. عذاب وجدان نداشته باش

میتونستم طلاهامو بفروشم ببرم بیمارستان خصوصی ولی اینکارو نکردم در این حد آدم آشغالی بودم تف ب من 😭� ...

عزیزم خودتو سرزنش نکن.فامیل ما برای شکستگی لگن که بهترین بیمارستان خصوصی هم عملش کردن،فوت کرد.

روح مادرتون شاد باشه.براش خیرات کنید ،خودتون هم روحیتون بهتر میشه انشالله

به نظرم خدا وجود نداره اون خدایی که ما توی ذهنمون ساختیم وجود نداره اگه داشت مامانم این همه عذاب و د ...

اینطوری نیست عزیزم خداوجود داره خدا به دلت ارامش بده خیلیییی شرایطت سخته میتونی از مشاور کمک بگیری؟

صاحب ما خداست اختیار دار ما خداست هر موقع اراده کنه در آنی جان بنده اش رو میگیره هر کسی هم به یک شکلی بار سفر از این دنیا میبنده 

راهیه که همه باید بریم یکی با مریضی یکی با تصادف یکی یه هویی بی خبر یکی با یه زمین خوردن و ضربه جزئی ، بالاخره بهونه اش جور میشه، اگه مرگ فقط قسمت بعضی از انسان ها بود اون موقع میشد به خدا استغفرالله خورده گرفت اما مرگ لباسیه که همه انسان ها یه روز به تن میکنن فقیر و غنی و پیر و جوان هم نیومده... 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من با مرگ یه عزیز ۱۹ ساله همیشه میگم خدایا رضم به رضایت

تو هر طور که برامون بخواهی بی شک همون بهترینه 

استاتر فکر نکن فقط خودت داغ عزیز دیدی عزیزم همه به یک شکلی درگیر این موضوع هستن این چیز تازه و جدیدی نیست کفر نگو عزیزم 

خدا بیامرزه مادرت رو🙏جنت مکان باشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴