2777
2789
عنوان

دوستان ال دی بخورم یا نه لطفا بیاید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 58 پست
خواهر قشنگم ممنون ک اومدی یعنی با دروسبلا پریود نمیشم تعویق میفتم

تا موقعی ک قرص رنگیارو بخوری نه 24 قرصن اون سفیدا بی اثرن گذاشتنشون ک یادمون نره میتونیم بندازیم موقعی ک به سفیدا میرسی پریود میشی

حتما برا تنبلی تخمدانت بخور این قرصا خیلی ضعیفن خیلی ضرر ندارن

تنبلی درمان میکنن

دوستم با آمپول پروژسترون تو دو سال فقط 2 بار پریود شد

هر سه ماه فقط لکه قهوه ای مثل شکلات فقط روز اول

الان ماشاالله از ماه اول تنظیم شد و خونریزیش خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نخور، بسپار به خدا اگر پریود شدی چیزایی که گفتم بخور که زودتر تموم بشه انشالله بتونی ضریح بر ...

قربونت برم اره خودمم نظرم بر این شد نخورم دیگ هرچی شد میترسم با اون بدتر بهم بریزپ

عزیزم من الان نگران زیارتمم بنظرت چکنم

این دارو ترکیبی از دو مشتق هورمون زنانه می باشد که به عنوان داروی جلوگیری از بارداری استفاده می گردد.

‎این دارو همچنین در مشکلات مرتبط با هورمون های زنانه مانند premenstural dysphoric disorder، آکنه وولگاریس، خونریزی غیر عادی رحمی، دیس منوره، اندومتریوز و سندرم پلی کیستیک تخمدان ها و... می تواند تجویز شود.

‎فرم دارویی:

‎این دارو یک ترکیب ضد بارداری مونوفازیک می باشد.

‎در بسته ی ۲۸ عددی که ۲۴ قرص ابتدایی آن حاوی ۳ میلی گرم دروسپیرنون و ۲۰ میکرو گرم اتینیل استرادیول و ۴ قرص دارونما یا بسته ی ۲۸ عدد که ۲۱ قرص ابتدایی آن حاوی ۳ میلی گرم دروسپیرنون و ۳۰ میکروگرم اتینیل استرادیول و. ۷ قرص انتهایی بصورت دارونما می باشد، تولید می شود.

چشم عزیزم فعلا نگران اینم ک چیکنم میخام برم زیارت مشهد ک یهویی لک نبینم پریود نشم

اون قرص که دوستمون معرفی کردن رو هم میتونی بخوری از الان، اگه قرار باشه به لکه بینی بیافتین از همون اول لکه میبینی ، اما اگه لکه نبینی انشالله تا تموم شدن قرص بازم لکه نمیبینی، از الآنم تا سفرت ۱۳ روز مونده یه بسته کامل که بخوری پریود نمیشی، انشالله مشکل تنبلیت هم درمان بشه 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
پناه برخدا هر روز چیز جدید میبینیم ، من که تا حالا نشنیدم ایندفعه رفتم حرم امام رضا حتما میپرسم

من با همین حکم دو هفته پیش رفتم کربلا

چیز خاصی نیست

بعضی احکام که آیه مستقیم نسبت بهش نداریم با توجه به شرایط روز قابل تغییره

برای مراجع گزارش دادن خیلی از این قرص ها باعث ناباروری و لکه بینی و پریودهای طولانی مدت میشه

تازه این بعضی از عوارضشه

با همین قرص خوردن خیلی ها منصرف میشن از نماز و زیارت

حالا که اونا حکمی دادن برای راحتی ما شما ناراحتی؟؟

چرا بزاری تا بری مشهد بپرسی

همین الان تلفنی بپرس

من خودم زنگ زدم تلفنی پرسیدم

بعدهم گفتم این حکم برای جدیدا هست یعنی شاید به چاپ تو رساله ها و استفتائات هم نرسیده باشه

شما هم حق داری نشنیده باشی چون خیلی جدیده

عزیزم من الان نگران زیارتمم بنظرت چکنم

من که میگم نخور

زیارت میتونی بری

زنگ بزن برای اینکه خیالتم راحت بشه از دفتر مرجعت بپرس

نمازو هم هرجا بخونی قبوله اما زیارت فقط اونجاست نه جای دیگه

این قرصهارو نخور

من از اینا انقد خوردم بیماریم درمان که نشد هیچ

تازه باعث شد عمل هم کنم

همین چندماه پیش عمل کردم

با این قرص ها دائم پریود بودم و لکه بینی داشتم

دیگه خودت میدونی