2777
2789
عنوان

دوستان ال دی بخورم یا نه لطفا بیاید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 58 پست
من چکنمممم

میگین تنلی تخمدان دارین خب 

اگه خیلی براتون مهمه امتحان کن قرص خوب بگیرین ازاین معمولی ها نخورین که هم تهوع داره هم امکان لکه بینی هس، قرص دروسبلا خوبه منم امتحان کردم تهوع نداره 

۱۰ روز قبل پریود باید شروع کنی به خوردن روزی یکی

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگین تنلی تخمدان دارین خب اگه خیلی براتون مهمه امتحان کن قرص خوب بگیرین ازاین معمولی ها نخورین که ه ...

اره تنبلی دارم حالممم خیلی خیلی بده نمیدونم چیکار کنم میترسم یهو پریود شم البته اکثرا پریودم لک بنییه میترسم این ماه یکم فعالیت کردم شدید شه😭😭😭😭

زیارت مشهد عزیزممممن تنبلی دارم نمیدونم کی میشم ولی ۱۳ روز دیگ میرم سفر

چند روز میمونی؟ 

استرس نداشته باش، انشالله که پریود نمیشی، اگر زودتر پریود شدی قرص مفنامیک اسید بخور، نشاسته با آب بخور. سویق عدس هم میگن خوبه. اینجوری حداقل زودتر پاک میشی

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

قرص جلوگیری دروسبلا بخور

دکتر برا تنبلی تخمدان دوستم داد

قبلا با آمپول بزور پریود میشد الان عادتش منظم شد

عوارض ندارم باعث چاقی نمیشه یه کوچولو لاغر میشی خوشکل میشی

با این قرص جوش نمیزنی

قرص جلوگیری دروسبلا بخوردکتر برا تنبلی تخمدان دوستم دادقبلا با آمپول بزور پریود میشد الان عادتش منظم ...

خواهر قشنگم ممنون ک اومدی یعنی با دروسبلا پریود نمیشم تعویق میفتم

وای پس ولش کن

معمولا با ال دی تا زمانی که قطع نکنی پریود نمیشی ولی ممکنه دچار لکه بینی بشی. اگر لکه بینی ت استحاضه باشه که برای نماز مشکلی نداری. 

معمولا با ال دی تا زمانی که قطع نکنی پریود نمیشی ولی ممکنه دچار لکه بینی بشی. اگر لکه بینی ت استحاضه ...

یعنی چیکار کنم خواهر 😭😭😭😭😭 اخر بخورم ال دی رو نخورم یکی میگه بخوری پریود میشی یکی میگه لک بینی میشی اعصابم خیلی بهم ریخته حال بدی دارم

معمولا با ال دی تا زمانی که قطع نکنی پریود نمیشی ولی ممکنه دچار لکه بینی بشی. اگر لکه بینی ت استحاضه ...

الان من ۱۳ روز دیگ میرم زیارت از کی بخورم اصلا بخورم نخورم‌چکنمممم😭

یعنی چیکار کنم خواهر 😭😭😭😭😭 اخر بخورم ال دی رو نخورم یکی میگه بخوری پریود میشی یکی میگه لک بینی ...

به نظرم نخور، بسپار به خدا 

اگر پریود شدی چیزایی که گفتم بخور که زودتر تموم بشه انشالله بتونی ضریح بری