در جریانید وقتی میره دستشویی برینه بهتون پیام میده لیاقتتون در همین حده
....
این پست داخل اینستا بود رفتم کامنت ها رو بخونم گفتم الان همه زن ها تایید کردن این پست اما در کمال ناباوری یک سری نوشته بودم حتما زن خودش کم داره اومده سراغ بقیه یا اتفاقا زنش نخواسته که میره سمت یک دختر دیگه و با اون دوست دختر یا سوگلی جدید خوش خوشانشه و... 😐❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مردی ک خیانت میکنه سزاش اینه ک مهرتو بذاری اجرا و بسپاریش ب همون ک در حدشه
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
خوب اوناهمون زنای هستن که بامردمتاهل واردرابطه میشن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
وقیقا همینه ! مردی ک زنشو بخواد نمیره پی هرزگی . اینکه کجا پیام میده خود گول زنی یه زنای متاهل هس ک میخوان بخودشون بقبولونن ک اون برا شوهر ارزشی نداره !! در حالیکه همین خیانت رو زنه بکنه .. مرده مبزندش تا دم مرگ ! بعدشم کاری میکنه بدون مهریه شرشو کم کنه ک حق زن هرزه هم همینه . کاش زنا هم پث مردا غیرت داشتن انقد راحت هررگی مرده رو قبول نمیکردن و پای طرف مقابل نمینداختن ! الان چارتا زن ک تو همین شرایطن میپرن بهم ! وافعیت تلخه !!