bahargoly مدیر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1050 عنوان دوستان ال دی بخورم یا نه لطفا بیاید بگید | مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 58 پست میخام برم زیارت تنبلی تخمدان دارم ۱۳ روز دیگ میخام برم اولین بارمم هست میخام ال دی بخورم بنظرتون باعث لک بینی نمیشه حین مصزف 1404/08/09 | 22:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahargoly مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1050 مثلا فک میکنی پریود شی اونجا نماز حاجت نخونی حاجتتو نمیده؟؟؟اون بخواد میده اخه خیلی انتظار کشیدم ک برم زیارتتتت حالا هم اینجوری نگرانمممن😭😭😭😭
تابانییک عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 7293 من چکنمممم میگین تنلی تخمدان دارین خب اگه خیلی براتون مهمه امتحان کن قرص خوب بگیرین ازاین معمولی ها نخورین که هم تهوع داره هم امکان لکه بینی هس، قرص دروسبلا خوبه منم امتحان کردم تهوع نداره ۱۰ روز قبل پریود باید شروع کنی به خوردن روزی یکی 💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
bahargoly مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1050 میگین تنلی تخمدان دارین خب اگه خیلی براتون مهمه امتحان کن قرص خوب بگیرین ازاین معمولی ها نخورین که ه ... اره تنبلی دارم حالممم خیلی خیلی بده نمیدونم چیکار کنم میترسم یهو پریود شم البته اکثرا پریودم لک بنییه میترسم این ماه یکم فعالیت کردم شدید شه😭😭😭😭
love_passenger18 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 6759 وای خواهر تورو خدا بگو چیکار کنم حالم خیلی بدههه نگرانممممم چیکار کنم زیارت کجا میری؟ چندم پریود میشی؟؟ قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱ وزن
bahargoly مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1050 زیارت کجا میری؟ چندم پریود میشی؟؟ زیارت مشهد عزیزممممن تنبلی دارم نمیدونم کی میشم ولی ۱۳ روز دیگ میرم سفر
love_passenger18 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 6759 زیارت مشهد عزیزممممن تنبلی دارم نمیدونم کی میشم ولی ۱۳ روز دیگ میرم سفر چند روز میمونی؟ استرس نداشته باش، انشالله که پریود نمیشی، اگر زودتر پریود شدی قرص مفنامیک اسید بخور، نشاسته با آب بخور. سویق عدس هم میگن خوبه. اینجوری حداقل زودتر پاک میشی قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱ وزن
آرامیس1403 عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 657 قرص جلوگیری دروسبلا بخوردکتر برا تنبلی تخمدان دوستم دادقبلا با آمپول بزور پریود میشد الان عادتش منظم شدعوارض ندارم باعث چاقی نمیشه یه کوچولو لاغر میشی خوشکل میشیبا این قرص جوش نمیزنی
bahargoly مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1050 قرص جلوگیری دروسبلا بخوردکتر برا تنبلی تخمدان دوستم دادقبلا با آمپول بزور پریود میشد الان عادتش منظم ... خواهر قشنگم ممنون ک اومدی یعنی با دروسبلا پریود نمیشم تعویق میفتم
bahargoly مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1050 چند روز میمونی؟ استرس نداشته باش، انشالله که پریود نمیشی، اگر زودتر پریود شدی قرص مفنامیک اسید بخور، ... ۳ روز میمونم گلم خیلی حالم بده
bahargoly مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1050 من بخورم یا پریود میشم یا لکه بینی میگیرم وای پس ولش کن
love_passenger18 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 6759 وای پس ولش کن معمولا با ال دی تا زمانی که قطع نکنی پریود نمیشی ولی ممکنه دچار لکه بینی بشی. اگر لکه بینی ت استحاضه باشه که برای نماز مشکلی نداری. قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱ وزن
bahargoly مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1050 معمولا با ال دی تا زمانی که قطع نکنی پریود نمیشی ولی ممکنه دچار لکه بینی بشی. اگر لکه بینی ت استحاضه ... یعنی چیکار کنم خواهر 😭😭😭😭😭 اخر بخورم ال دی رو نخورم یکی میگه بخوری پریود میشی یکی میگه لک بینی میشی اعصابم خیلی بهم ریخته حال بدی دارم
bahargoly مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1050 معمولا با ال دی تا زمانی که قطع نکنی پریود نمیشی ولی ممکنه دچار لکه بینی بشی. اگر لکه بینی ت استحاضه ... الان من ۱۳ روز دیگ میرم زیارت از کی بخورم اصلا بخورم نخورمچکنمممم😭
love_passenger18 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 6759 یعنی چیکار کنم خواهر 😭😭😭😭😭 اخر بخورم ال دی رو نخورم یکی میگه بخوری پریود میشی یکی میگه لک بینی ... به نظرم نخور، بسپار به خدا اگر پریود شدی چیزایی که گفتم بخور که زودتر تموم بشه انشالله بتونی ضریح بری قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱ وزن