2777
2789

قبول باشه خانمی الهی حاجتروا شین ب عالیترین نحو وبزودی زود الهی آمین خیلی التماس دعاااا 

من نمی دونم

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذرتون قبول باشه. هرجا میخواید موادشو تهیه کنید بپرسید راهنمایی میکنن

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

عزیزم نذرت قبول باشه

توروخدااااا موقع پخت نذری واسه همه دعا کن 

و واسه کسایی که باردار نمیشن از جمله خودم خیلییییی دعا کن

شرمندگی جلوی شوهر خیلی بده خیلی

الهم صل علی محمد وآل محمد

نذرتون قبول

لطفا اگر ممکنه از ظرفای یکبار مصرف گیاهی استفاده کنین چون شله زرد داغ رو تو ظرف یکبار مصرف معمولی که بریزی ایجاد سرطان میکنه و همینطور اون ظروف پلاستیکی ان و واسه محیط زیست ضرر دارن.

ظروف یکبار مصرف گیاهی از ذرت ساخته شده و نه واسه انسان و نه محیط زیست ضرر نداره.

هزینش هم زیاد نیست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

https://www.pishgaman24.com/product-category/ظروف-یکبار-مصرف-گیاهی/

از این سایت میتونی بخری

البته از مغازه هم میشه خرید

باتوجه به زیاد شدن سرطان خوبه که به سلامتی خودمون و سایرین اهمیت بدیم. :)

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
عزیزم نذرت قبول باشه توروخدااااا موقع پخت نذری واسه همه دعا کن  و واسه کسایی که باردار نمیشن ...

انشاءالله به حق فاطمه‌ الزهراء خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه خودمم خیلی وقته منتظرم 

ممنون از توصیه تون حتما اینکارو میکنم

خواهش میکنم عزیزم :*