خانوما دخترم ظهر برنج و مرغ خورد بعدشم یکم پفک بعد الان بهش بستنی کاکائویی دادیم بعد نیم ساعت بالا آورد 😢اوردم بهش از این ماستهای کم چرب یونانی دادم بعد دو سه دیقه بیشتر بالا آورد شربت ندارم داروخانه ها بستن چی بدم دیگه بالا نیاره لطفا کمک کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فعلا یک ساعت صبر کن معده خالی بشه بعد دمیترون بهش بده
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
بزار بالا بیاره اون کاکاعو معده شو زده بهم .هر چقدر بیشتر شکوفه بزنه برا معده ش بهتره
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو