2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست پسرم خسته شدم

231 بازدید | 49 پست

10سالشه همش اذیتم می‌کنه مشقاش نمی‌نویسه دماغشو کشید به لباسش همیشه کارش همینه امشب اعصابمو بهم ریخته بود به طرفش چیزی پرت کردم رفت خورد تو دماغشو کلی خون اومده قاچ شده شوهرم بفهمه باهام دعوا می‌کنه کاش میشد من نازا بودم بچه دار نمی‌شدم هیچ وقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد سنیهخدا صبرت بده

کاش بچه نمی‌داشتم خسته شدم عصبی شدم تمام سر استین های لباس خونش لباس های مدرسش دماغه حالم بده یک بچه به تمام عیار بد خانومشون نوشته پیگیری زیاد هر سال داره مردود میشه 

عزیزم هرزمان اعصابت از دستش خورد شد به شیرینی هاش فکر کن اصلا اصلا تو اون موقعیت نباش برو تو اتاق یا ...

استینش رو کشیده به دماغش می‌خنده 😭الان شوهرم بیاد کلی باهام دعوا میکنه

منو بگو امشب سگم اینقدر حالم بده یه دمنوش درست کردم همش برگردونم رو فرش و اومدم تخت بخوابم از عصبانيت 

خسته شدم از مریضی 

پسرم مشکل قلبی داره مشکل ریه داره هفته پیش ۷ شبانه روز تب داشت تازه خوب شد بماند سرفه هاش موندن از پدرشم مریضی گرفت دوباره دیشب باباش رفته عروسی اومد گفت مریضم زد بچه رو باز مریض کرد حالم بده به خود کشی فکر‌میکنم خسته شدم از مریضی 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

اعصابت رو آروم کن گل گاو زبون بابونه و چیزای آرامبخش بخور بچس دیگه باید صبوری کنی تا این سن رو اعصاب ...

من خیلی کم میزنمش امروز یک بار بخاطر درسش از خونه بیرونش کردم ننوشته الآنم که اینجوری 

کاش بچه نمی‌داشتم خسته شدم عصبی شدم تمام سر استین های لباس خونش لباس های مدرسش دماغه حالم بده یک بچه ...

ینی تذکر میدی نمیغهمه ک نباید اینکارو انجام بده ؟ باهاش دعوا نکن با ملایمت باهات حرف بزن

الهی بگردم بچه خوب چرا اینقدر آبریزش داره؟طبیعی نیست دیگه پیگیری کردی؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم