2777
2789
عنوان

بابام مرد😭😭😭

423 بازدید | 33 پست

جیگرم سوخته بابام هم گردنش شکست هم ضربه مغزی شد میگن لباساش همه خون بوده بابام خیلی ادم مهربون و زحمت کشی بود و ساده دل همش میگم چرا خدا این جوری کشتش🥲🥲😪😪😪 فکر میکنم بابای من انقد خونی بوده دیوونه میشم پشت کنکورم همه دوستامم دارن درس می خونن گاهی میگم بابام چقد برام زحمت کشید من هیچی نشم رحمتاش الکی رفته ولی وقتی درس میخونم ی دفعه وسطش کم میارم چکار منم بنظرتون😪😪😪😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه عزیزم 

تلاش خودتو کن برا هدفهات 

برا خوشحالی پدرت ببینه موفقی دختر شادی هستی روحش در ارامش باشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الهی بگردم خدا رحمتشون کنه عزیزم

هر کس یه سرنوشتی داره باور کن پدرت موقع اسموتی شدن اصلا درد نکشیده 

تو تلاشتو کن چون دعای خیر پدرت پشتته و همیشه و همه جا کنارت 

برات دعا میکنم قلبت آروم بگیره عزیزم

خدا نور به قبرش بباره

شماهم به خاطره پدرت هم شده جور موفق شو 

که خنده رضایتش رو احساس کنی🧡🧡

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه