2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک هشتصد گرم طلا😍😍😍

391 بازدید | 29 پست

سلام

بهترین مدل طلا برای سرمایه گذاری جیه؟

طلای نو؟ کارمزد داره

طلای دست دو؟ جرم داره و موقع فروش وقتی میسوزونن، وزن جرم رو کم میکنن

طلای آبشده؟ اطلاع ندارم چجوریه ولی انگار تقلبی ممکنه باشه

سکه؟ نگاه کردم، انگار تورم قیمت روی طلای ۱۸عیار از سکه بیشتر بود. من با ربع مقایسه کردم چون بین سکه ها فکر کنم تورم ربع بیشتره و گرونیش بالاتره

دلار؟ در مقایسه با طلا نمیدونم

نظرتون جیه؟

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلای اب شده 

سکه اگه میخری فقط تمام 

نیم و ربع زیاد برا خریو و فروش و سود خوب نی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

دست دو اونقدر جرم نداره ها ...

نمیدونم

بنظرت پولی که سر جرم طلای دست دو داده میشه چقدر با کارمزد طلای نو تفاوت داره؟ اطلاعی داری؟

دست دو.ترجیحا از آشنا بخری.یا طلافروشی مطمئن.بین سکه ها حباب سکه تمام کمتره.دلار هم در مقایسه با طلا ...

اره حباب سکه تمام کمتره

یعنی هر سال نسبت به پارسال کمتر رشد داره

خب اینجوری که کمتر سوددهی میکنه

اینطور نیست؟

من طلاابشده میخرم براپس اندازمیخرم بیشترطلاهام نوهستن فقط یکباررفتم طلافروشی  به پلاستیک فریزری پرطلاگذاشت رومیزگفت این مال یکی ازمشتریاست بعضیاشون نونوهستن یه دستبندبرداشتم ازشون که فاکتورنوزدبرام اما۷درصداجرت گرفت اون تایپک ازبعضیاکه میگفتن ۸۰۰گرم دروغه  درصورتی براکسی سالهاطلامیخریده زیادنیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمیدونمبنظرت پولی که سر جرم طلای دست دو داده میشه چقدر با کارمزد طلای نو تفاوت داره؟ اطلاعی داری؟

ب نظرم قطعا کارمزد بیشتره 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.