2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست پسرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیبی نداره ما هم آدمیم حق داریم یه روزایی عصبی یا خسته باشیم همه چی درست میشع عزیزم

شوهرم اونم باهام دعوا می‌کنه کاش یکبار دیگر می‌تونستم زندگی کنم هیچ وقت ن ازدواج میکردم ن بچه می‌آوردم 

چه حقی دارم زدم بدبختو ناقص کردم چرا خدا به آدمای بی لیاقت بچه میده

نه عزیزم این چه حرفیه دوران پریود اعصاب آدم شدید بهم می‌ریزه و آستانه صبر و تحمل آدم میاد پایین

واکنشی که نشون دادی هردوتون رو ناراحت کرده ولی برو از دلش دربیار 

تو مادر خیلی خوبی هستی که دغدغه بچتو داری عزیز دل من ♥️

توجه و تمرکزش مشکلی نداره؟بیش فعال نیست؟مشکل یادگیری نداره؟گناه داره نزنش

بردمش متخصص پیش فعالی ازش آزمون گرفتن گفتن سالمه دوس ندارع دل نمی‌ده از هیچ کاری خوشش نمیاد فقط میخاد بازی کنه 

شوهرم اونم باهام دعوا می‌کنه کاش یکبار دیگر می‌تونستم زندگی کنم هیچ وقت ن ازدواج میکردم ن بچه می‌آور ...

درکت میکنم 

منم اینو میگم گاهی 

اما واقعیت اینه که اگه ده بار دیگه ام میتونستیم زندگی کنیم بازم همینجا و همینجوری می‌بودیم

دقیقا سر جای خودمونیم 

به این چیزا فکر نکن

نه عزیزم این چه حرفیه دوران پریود اعصاب آدم شدید بهم می‌ریزه و آستانه صبر و تحمل آدم میاد پایینواکنش ...

من بچگیم فقط دو بار کتک خوردم یادمه کتک زدن بچه کار بدیع من هنوز درگیر کارای خودمم هدفام کاش خدا میفهمید نباید به هر آدمی بچه بده اون که از ما دانا تره چرا