2777
2789

دخترم یک ماهه دیگه دنیا میاد انقدر حس عجیبی بهش دارم حاضرم شرحه شرحه بشم یه تار مو ازش کم نشه 

کلا بنظرم خیلی خریته آدم واسه خودش همچین نقطه ضعفی درست کنه ! 

من اصلا آمادگی مادرشدن نداشتم ب اجبار شوهر لعنتیم بود تحمل اینهمه احساس و فداکاری رو ندارم ! 

مثلا اگ بخوام جدا شم شوهرم بگه بچه رو نمیدم من تا آخر عمرم ب پای بچم میسوزم نمیتونم یه لحظه بی مسئولیتی کنم و بسپارمش دست شوهر و خواهرشوهر و ... حتی بغلشونم نمیدم ک مبادا انرژی نحس و منفیشون ب بچم سرایت کنه 

واقعا چرا ما زنا مادر میشیم ؟ چرا خودمونو انقدر ضعیف و قربانی می‌کنیم؟ 

بچت که بدنیا بیاد زندگیت تقسیم میشه به قبل بچه دار شدن و بعد بچه دار شدن همه چی برات عوض میشه خدا همه بچها رو حفظ کنه ولی اگه می دونستم هیچ وقت بچه دار نمی شدم 

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه بزرگترین ضعف یه زن بچشه

اینکه برا خودت یه نگرانی و دلواپسی تا لحظه ای که نفس میکشی به وجود میاری درسته

ولی خیلی حس قشنگیه!یه عشق واقعیه.

ما خانمها از بچگی مادری کردن تو وجودمونه.همون عروسک بازی مون💔

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

خخخ میفهممت کاملا بخاطر هورموناته..ولی به دنیا بیاد متاسفانه وضعیتت بدتر میشه چون فقط ۴۰ روز خواب نداری بااون حجم از کمخونی و درد زایمان و

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچت که بدنیا بیاد زندگیت تقسیم میشه به قبل بچه دار شدن و بعد بچه دار شدن همه چی برات عوض میشه خدا هم ...

بچت چن وقتشه وشما چن سالت عزیزم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منم بچه اولمه دوماهشه الان داره شیرمیخوره تواین دوماه فهمیدم عشقی بالاتر از این نیس..هم خستع شدم ارز کم خوابی و.. هم بهترین حس دنیارو تجربه کردم 

چرا پشیمونی ؟ میشه توضیح بدی

ماشاالله بچهای خوبی دارم تا وقتی کوچک بودن یه جور نگران بودم بزرگ هم شدن یه جور همیشه نگرانشونم حتی به پیریشونم فکر می کنم و به اینکه ازدواج کنن همسرشون خوب نباشه به سلامتی شون فکر می کنم 

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

منم بچه اولمه دوماهشه الان داره شیرمیخوره تواین دوماه فهمیدم عشقی بالاتر از این نیس..هم خستع شدم ارز ...

شوهرم میگه باید قدردانمم باشی بهت یه همدم دادم دیگه هیچوقت احساس تنهایی و نیاز عاطفی نمیکنی ، حرفش درسته ؟

چرا پشیمونی ؟ میشه توضیح بدی

حتی به بچهام می گم از بس دوستون دارم اذیت میشم بهشون میگم شما بچه نیارید که مثل من نشید

من 44 پسرم 21 دخترم 18

خداحفظتون کنه چ زود بچه اوردییی

راسته میگن بزرگتر میشن دردسرش بیشتره؟