2777
2789
عنوان

مادر شدن خیلی وحشتناکه آدم دستی دستی خودشو فدا میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 32 پست
حتی به بچهام می گم از بس دوستون دارم اذیت میشم بهشون میگم شما بچه نیارید که مثل من نشید

اخییی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه جمله ای چند روز پیش خوندم یادم نیست از کی بود.. همچین مضمونی داشت که وقتی بچه دار میشی، دنیا تا ه ...

اخ اره خیلی اشتباهه من اصلا اعتقاد دارم ب ازدواج نکردن و بچه دار نشدن 

۲۷ ، ۲۸ سالگی بزور شوهرم دادن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ اره خیلی اشتباهه من اصلا اعتقاد دارم ب ازدواج نکردن و بچه دار نشدن ۲۷ ، ۲۸ سالگی بزور شوهرم دادن

دیگه گذشته و داری مادر میشی، و با گفتن اینا فقط حس منفی القا میکنی 

بچه دار شدن همونقدر که سخته، همونقدر هم کلی قشنگیا داره

خداحفظتون کنه چ زود بچه اوردیییراسته میگن بزرگتر میشن دردسرش بیشتره؟

سلامت باشی آره دقیقا دردسر بچها با خودشون بزرگ میشه 

خودت چی بچه داری 

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

عزیزممم مظلوم تر از مادرا تو دنیا نیست همسرت خوبه ؟

حرفت درسته 

همسرم هیچ وقت تو بچه داری کمکم نکرد  هم اخلاقای بد داره هم خوب ولی اگه به گذشته بر می گشتم شاید هیچ وقت ازدواج نمی کردم 

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

حرفت درسته همسرم هیچ وقت تو بچه داری کمکم نکرد هم اخلاقای بد داره هم خوب ولی اگه به گذشته بر می گشت ...

چقدر مثل منی 

هم وفادارم هم فداکار 

ولی هم ب ازدواج و هم بچه دار شدن اعتقادی ندارم

چقدر مثل منی هم وفادارم هم فداکار ولی هم ب ازدواج و هم بچه دار شدن اعتقادی ندارم

بخاطر فرهنگ اشتباهی که تو بیشتر خانواده ها هست که حتما باید ازدواج کرد و بچه دار شد عزیزم تو خیلی جوونی انشالله همه چی برات خوب پیش میره و بزودی نی نی نازت و به سلامتی بغلت می گیری 

سلامت باشی آره دقیقا دردسر بچها با خودشون بزرگ میشه خودت چی بچه داری

پسره بچم دوماهشع 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

سلامت باشی آره دقیقا دردسر بچها با خودشون بزرگ میشه خودت چی بچه داری

خستم یکم ..

شوهرم میگه باید قدردانمم باشی بهت یه همدم دادم دیگه هیچوقت احساس تنهایی و نیاز عاطفی نمیکنی ، حرفش د ...

خخخ میدونی انقدر سرت شلوغ میشه ب تنهایی فکر نمیکنی...

ولی نیاز دوست وهمدم رو بچه پر نمیکنه که من الان نیاز ب یه همصحبت دارم دوستام همه مشکلات دارن الان یکی دارع طلاق میگیره یکی..

خستم یکم ..

تجربه اولته طبیعیه که خسته بشی خیلی مراقب خودت باش اولویت خودت و بچت باشه به چیزای دیگه فکر نکن همه چی به وقتش درست میشه