2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم از عصر💔

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 57 پست

سال سرنوشت سااز نزدگیتون رو خراب نکنید که یه عمر حسرت بکشید

رابطه تو سال کنکور فقط زیه اشتباه بزرگه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دو هفته آنقدر عاشق شدی ؟؟!بس کن دختر .به فکر آرامش خودت و آینده ی طلایی روبروت باش 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

به درست بچسب تحصیلاتت شغلت خوب باشه آدم درست میاد تو زندگیت نه مث این بازی روانیت بده تحصیلاتت هیچوقت یه روز تصمیم نمیگیره ترکت کنه ! به درست بچسب . برو مشاور . 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

تو دوهفته عاشق شدی 

کافیه دو هفته بگذره این شدت غم رو سینت میره فقط دو هفته به خودش فشار بیار و سمتش نرو تموم میشه راحت میشی و این مرض از جونت میره بیرون 

بعدم دوش آب سرد بگیر هرروز🗿

خداروشکر ذات کثیفش زود نسون داد گورش گم کرد رفت میدونم سخته برات اما بچسب به درس و اینده ت کاری کن ا ...

حاضرم قسم بخورم موفقیت من به چپسم نیست اون منو ب هیچ جاش نگرفت الان موفقیتم واسش مهم باشع

معلومه که تخریبت میکنم باید تخریب شی تا دست برداری.. اگه نه با قربون صدقه رفتنت و حق دادن بهت، چیزی ...

مشکل اینه حس میکنم بهتر از اون نیست و نبوده و نخواهد بود💔

ولی من میخواستم درکنار اون موفق بشم و قبول بشم

مشکل اینه حس میکنم بهتر از اون نیست و نبوده و نخواهد بود💔ولی من میخواستم درکنار اون موفق بشم و قبول ...

حرفایی که شنیدی از منی بود که هم حالتو درک کردم ی زمانی، و هم تو مسیر کنکور بودم و هستم.. 

خواه پند گیر خواه ملال :) 

چیزی که هست اینه که چند سال بعد ب حرفام میرسی.. 

درستو بخون دختر خوب.. موفقیت هیچوقت ترکت نمیکنه و همه جا افتخارته

تموم شده و رفته و بیشتر هم اصرار کنی خودت و ایندت رو کوچیک میکنی 

بچسب به درست و بعدش به این فکر کن که چکار کنی.. تو اگه موفق شی اون خودش برمیگرده سمتت خیالت راحت 

حاضرم قسم بخورم موفقیت من به چپسم نیست اون منو ب هیچ جاش نگرفت الان موفقیتم واسش مهم باشع

نباشه تو‌ بخاطر خودت موفق شو انقد کیسها و ادمهای خفن میان تو زندگیت وقتی موفق باشی که این ادم رو اصلا ادم حساب نمیکنی دیگه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱