2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم از عصر💔

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 57 پست

لعنت ب خانواده بی محبت 

من کشیدم احتمالا تو هم اینجوری هستی 

من انقد تشنه محبت بودم اصلا نفهمیدم انقد وابسته ش شده بودم 

راهی ک در پیش داری تهشم بخدا هیچیییی نیست 

دارم بهت میگماااا از الان 

دری درس درسسسسس 

شده روزی ۲ ساعت 

انجام کار های روزانه تو ب وجودش گره نزن 

من انجام دادم پشیمون شدم تو پشیمون نشوک‌ووو

وای خدا کنکوری احتمالا ۱۸ سالته،عزیزم اینو به عنوان بزرگترت میگم انقدرررر روابط با پسرا رو جدی نگیر ...

اره نرمال نیست واقعا چرا چون خانوادم منو ندیدن هیچ موقع و بهم محبت نکردن الان انقد بدبختم با حرفای ی پسر خر شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی تو اون دو هفته کلی خاطره ساختیم باهم

۲ هفته و خاطره ساختن 

ای خدا 

خواهر قشنگم هر چی بگم قبول نمیکنی 

ولی از ی جایی ب بعد  میرسی ب تموم حرفایی ک توی این تاپیک زدن بهت 

نتدکونی تاپیکت 

بعدا بیا بخون 

اره خانوادم خیلی بی محبتنخب چجوری در سبخونم وقتی تمرکز ندارم

تمرکز داری 

تلقینه 

انقد توی جامعه و اجتماع نبودی ک فک میکنی اون پسره آسمون خدا سوراخ شده اومده و دیگه قرار نیس خوشگلتر و اقاتر و مهربون تر ازش بیاد .غیر اینه؟؟؟؟؟؟

ولی اشتباه میکنیییییییی ب کی قسم بخورم 

تو الان چشمات کوره فقط اونو میبینی 

ب منم میگفتن ولی قبول نمیکردم 

یارو بعد چند سال دوستی و خانواده در جریان بودت کات میکنن 

تو دل بستی ب دو هفته؟؟؟؟؟؟؟

خیلیییییییی ساده ای 

بپا زخم نخوری 

از راهی که در پیش دارم منظورتون چیه🥲

همین مسیری ک همه دخترا تجربه ش میکنن 

همه دخترا ی پسر توی زندگی شون بود ک فک میکردن دیگه تنها پسر روی کره زمینه ولی بعدش نوچ اینجور نیست 

از این ب بعد گریه میکنی دلتنگ میشی از خودت بدت میاد و هزار تا کوفت دیگه ولی بعد عین الماس میشینی 

ولی قبلش باید عین الماس توی فشار و گرمای زیادی باشیییبب

تمرکز داری تلقینه انقد توی جامعه و اجتماع نبودی ک فک میکنی اون پسره آسمون خدا سوراخ شده اومده و دیگه ...

دقیقا حس میکنم دیگه مثلش نیست❤️‍🩹

عزیزم زخم خوردم دیگه ...یه هفته سدکارم شده گیریه زاری

انقدر ضعیفی که تو دوهفته دل میبندی به یه آدم؟ و انقدر ضعیف‌تری ک بری التماس کسیو کنی ک نمیخوادت؟ 

فردا روز ک نشستی حسرت این روزارو خوردی ک چرا کنکورم اولویت نبود میفهمی، و متاسفم چون اونموقع زمان دیگه برنمیگرده عقب و فقط حسرتش هست

جمع کن خودتو 

دقیقا حس میکنم دیگه مثلش نیست❤️‍🩹عزیزم زخم خوردم دیگه ...یه هفته سدکارم شده گیریه زاری

ببین اسی گفتنی هارو گفتم بهت 

یعنی خودمو مسئول دونستم راهی ک تجربه کردم و تهش رو بگم بهت 

حالا اگه پاشدی و خودتو ساختی عیول 

وگرنه میشی مثل من ک چند ساله پشت کنکوره 

سخته میدونم تجربه کردم دیگه 

کم کم حالت خوب میشه 

بخداااااا ب جون هر کی دوس داری میخندی ب خودت اینکه همچین فکرایی داشتی اینکه و این نشون 

تخریب ۱۰ از ۱۰

معلومه که تخریبت میکنم 

باید تخریب شی تا دست برداری.. 

اگه نه با قربون صدقه رفتنت و حق دادن بهت، چیزی عوض نمیشه و موقع اعلام نتیجه غمت صد برابره 

به درک که رفت.. بشین الان براش سوگواری بکن، واسه کنکور هم نخون، کسی به هیچ جاش هست؟ نه

پاشو دستتو بذار رو زانو های خودت بلند شو و از خودت ورژنی بساز که التماستو بکنن، برس ب موقعیت خوب که بهتر از اینا بیوفتن دنبالت

پزشکی میخوای؟ اینجوری؟ آدمی ک رشته تاپ میخواد حتی اگه اونم نمی‌خواست تموم کنه تو باید میکردی که بچسبی به درست، سال کنکور موقع این مسخره بازی هاست؟ ایندتو کردی بازیچه بچه مردم؟ دس خوش