2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم از عصر💔

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 57 پست

عزیزم درست گفته تو کنکور داری تو باید به فکر آیندت باشی ن ی پسر عاش و لاش الان برات سخته هیچ پسری ارزش گریه و خودکشی نداره خودتو الویت بزار چون اگه خودتو دوست داشته باشی اونم دوست داره زمانی ک تورو نخواسته توام نخواش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم پسرا همه شون همینجوری با دخترا رفتار میکنن غیرتی الکی میشن و ...

اگه ذره ای مهم بودی نمیرفت با دو هفته اصلا جدیت نگرفته مطمعن باش 

میدونم حالت بده حرفامم قبول نمیکنی فقط تحمل کن بذار بگذره بعد میفهمی

ببین 

با چارتا قربون صدقه ، تمام دلتو باختی که البته به خاطر جوانی و کم تجربگیه بهت حق میدم عزیزم  ،الانم توی ذهنت قید این آقا رو حتما بزن البته قبول دارم که کار خیلی سخت و طاقت فرسائیه و به خودت فرصت بده تا زمان بگذره و خودتو یه جوری مشغول کن مدتی که بگذره ارامش قبلیتو بازیابی میکنی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

الان چه کنم..چای میگی جدیت نگرفته داغون میشم ولی اون همه چیز من سده بود...

عزیزم تحمل کن 

تا فکرش اومد سراغت سریع برو یه جای دیگه به یه کار دیگه مشغول شو 

بذار از فکرت بره 

وقتی اون براش مهم نیستی تو هم مهم نباشه برات

وای خدا کنکوری احتمالا ۱۸ سالته،عزیزم اینو به عنوان بزرگترت میگم انقدرررر روابط با پسرا رو جدی نگیر یه غریبع اگه همه چیزیت بشه اصلااااا نرمال نیست اول خودت و خانوادت پسره مردم برای تو نون و آب نمیشه