2777
2789

اره میشه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال نز دیک عید ۷ میلون دادم سکه پارسیان خریدم ۲ ماه پیش فروختم ۳ تومن سود کرد اگه الان بود دوبرابر شده بود قیمتش

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
جدن میشه ؟

عزیرم ۱۵ میلیون رو بده سکه که روش سود و اینا نزنن بعد که لازمت شد بفروش...اگه دستبندی چیزی گرفتی از روش یک عالمه سود برمیدارن و در نهایت ۱ گرم همین بتونی بخری.

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️