2777
2789
عنوان

یه هفته شده جاریم و مادرشوهرم خون انداختن خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 15736 بازدید | 281 پست

اسی از من به تونصیحت به هیچ‌وجه قبول نکن منم دلم سوخت چهارسال جاریمو راه دادم یکی از واحدهای من نشست پول پیش و اجاره سرشونو بخوره پول اب و برقشونم میدادیم 🤧😄

هرروز ی حرف و سخن درست کردن زنیکه بیشعووور طلبکارم بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو قولنامه کردیم من این کاروکردم گفتم قولنامه کردیم گفتن فسخ کنین گفتم ۱۵۰میلیون گرفتم خرج کردم ۱۵۰تومن بدین فسخ کنم توهم بگو ندارن بدن 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خدا صبرت بدع

خیلی سخته بخدا حال و روزم نه مسافرت رفتم نه خرج کردم جمع کردم برای خونه الان بلانسبت یه مشت گاو جمع شدن میگن خونه داداشمه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

این بیاد دیگه بلند نمیشه موندگار هست 

پس جنگ اول به از صلح آخر 

من خونه به خواهرشوهر دادم شوهرم جای من عاصی شده 

همه جا هم میگه من کجا برم بهتر از اینجا ، پس بلند نمیشم 

خیلی سخته بخدا حال و روزم نه مسافرت رفتم نه خرج کردم جمع کردم برای خونه الان بلانسبت یه مشت گاو جمع ...

ن کوتاه نیا ن تنها اونجا رو مفت میشینن چیزیم بگی تو کل فامیل تو میشی ادم بذه از اخرم باید با دعوا بیرونشون کنین انقدرم جوش و حرص بده تورو شیرت خشک کنه زن حامله نباید استرس داشته باشع

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اصلا بگو‌ از اجاره دادن منصرف شدم .وسایلم زیاده میخوام بزارم اونجا .

دقیقا کاری که من کردم خدالعنتشون کنه .

منم مثل اسی اونموقع حامله بودم اگه بدونی چقدر حرص خوردم هر روز ی جریان راه مینداختن .

فقط بامن نه هابا اون حا ی و  بامادر شوهر ولی این وسط من بیچاره بده بودم اصن ی وضعی 😐

به مادرش بگه برادریمون سر جاش باشه 

اما دوری و دوستی بهتره بگه دوست ندارم آشنایی تو ساختمونم باشه

کسی که مستاجره مسافرت خارجی به چیه بی عقل

پول نداره پس بره بشینه تو یه اتاق خونه مادرشوهر

شوهرت به مادرش بگه بیان بشینن پیش خودت من قبول نمیکنم این حرف به برادرش هم نرسه بهتره 

شما هم اصلا حرفی نزن هر چی بود بنداز گردن شوهرت اگر تو رو گفتن بگو من نمیدونم هر چی شوهرم بگه 

آره این بهترین کاره فردا خودن یسر برم بنگاه خودم سر بزنم

آره .اصلا نزار خونه خالی بمونه . 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

آره این بهترین کاره فردا خودن یسر برم بنگاه خودم سر بزنم

نصف قیمت اجاره بده بهتر ازاینه مفت بدی اینا 

فوقش سال دیگه یواشکی مستاجرتو بلند کن قبلش خونرو با مبلغ دلخواه بذه اجاره سال دیگه هم نتونه بیاد یسال کمتر بدی اجاره بهتر از اینه چندسال مفت بدی از اخرم با دلخوری بلند بشن یا نشن

بده اجاره به غریبه به مادر شوهرت اینا بگو ویه ایراد به خونت بزار مثلا بگو نور گیر نیست اذیت میشدن ی ...

والا با جاریم سر یه مسئله قهرم پول قرض دادم بهش بهم پس نمی‌داد با بحث گرفتم ۳۰۰ تومن پول بی زبون منو گرفته بود نمی‌داد با دعوا گرفتم بعد چند ماه 

سر اون قهریم الان چند ماهه نمیدونم آخه مادرشوهرم مفت خودم چی میگه این وسط اونو میخواد بندازه گردن من