2777
2789
عنوان

یه هفته شده جاریم و مادرشوهرم خون انداختن خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 16068 بازدید | 283 پست
اسی از من به تونصیحت به هیچ‌وجه قبول نکن منم دلم سوخت چهارسال جاریمو راه دادم یکی از واحدهای من نشست ...

وایییی اینم همچین شخصیتی داره خیلی حسوده و خبر چین خبر میبره میاره فتنه 

بعد اون موقع ها دعوا نکرده بودیم هرروز خونه من چتر بود شام و ناهار میومد هرچقدرم بی محلی میکردم نمیرفت 

الان دیگه ببین چه بلا میخواد سرم بیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا با جاریم سر یه مسئله قهرم پول قرض دادم بهش بهم پس نمی‌داد با بحث گرفتم ۳۰۰ تومن پول بی زبون منو ...

با این سابقه درخشانش محاله اجاره بده اگه بیاد رفتنش با خداست

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

بگو اگه من خونه رو به خانواده شما بدم پس فردا فامیلای خودمم متوقع میشن که باید به ما هم اجاره بدی پس من به هیچ فامیلی خونمو نمیدم به اجارشم واقعا نیاز دارم قسط دارم و روی پولش حساب کردم هر مستأجری بیاد ۱۲ تا چک باید به مبلغ اجاره تا پایان سال بهم بده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ماهم چندبار عموها و دوستام و.. گفتن هیچی نگفتیم زود اجاره دادیم بحثش که مجدد مطرح شد گفتیم اجاره دادیم

کلا همچین جالب نیست با فامیل همسایه شدن

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

این بیاد دیگه بلند نمیشه موندگار هست پس جنگ اول به از صلح آخر من خونه به خواهرشوهر دادم شوهرم جای من ...

منم خواهر شوهرم اومده پایینمون نشسته اصلا راحت نیستم تا صدا دخترم میاد میپرسه چشه وای داداشم گناه داره اذیتش نکنه

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

بیان دیگه ب راحتی پا نمیشن..من جاریم چن سال همسایم بود همش حرص میخوردم از کاراشون همه چیشون ریزش مو گرفتم، پشت سر غیبتت میکرد تو رو حتی لبخند نمیزد  بعد میومد هرکاری میکردی تقلید میکرد از روت 

وایییی اینم همچین شخصیتی داره خیلی حسوده و خبر چین خبر میبره میاره فتنه بعد اون موقع ها دعوا نکرده ب ...

فردا حتما دلخوری پیش نیاد اگه اون بیاد.حتی اگه اجاره هم کامل بده

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙