2777
2789
عنوان

دخترای مجرد تو خواستگاری ب مادر پسره دقت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 62 پست
نظرتون درباره مادری که همش ساکته و هی لبخند میزنه و گاهی تو فکر میره و خیره میشه به زمین چیه؟!

ناراحت و غمدار و زیرک معمولا آبرو دارن و محافظه کار و به زندگی میچسبن ولی غم دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت و غمدار و زیرک معمولا آبرو دارن و محافظه کار و به زندگی میچسبن ولی غم دارن

آره یه جوری بود که حس میکردی خوشحال نیست. 

حالت رفتار پسرش هم البته شبیه اش بود. انگار ژنتیکی بود. سر پایین مینداختن و هی لبخند میزدن. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

آره یه جوری بود که حس میکردی خوشحال نیست. حالت رفتار پسرش هم البته شبیه اش بود. انگار ژنتیکی بود. سر ...

تو خیالات خودشونن شاید و خجالتی ولی درکل نمیشه گفت بعضا شخصیتشون از اول اینه بعضیا بخاطر غم و سختی البته سیاست مداری رفتار شوهر زنه با زنش چطور بود ؟

تو خیالات خودشونن شاید و خجالتی ولی درکل نمیشه گفت بعضا شخصیتشون از اول اینه بعضیا بخاطر غم و سختی ا ...

هیچ رفتار خاصی اصلا بینشون نبود. پدره یه جا نشست و حرف می زد 

پسره نشست کنار مادرش

طرفدار حق و عقلانیت💙 

وقتی که توی خواستگاری متوجه شدی، چرا ادامه دادی؟

اشباهت کردم جوابم منفی بود یبار رد کردم ولی ب خاطر موقعیت خانوادگیشون فامیل و خانواده خیلی بهم فشار آوردن میگفتن ۲۷ سالت شده همه رو داری رد میکنی مطمئن باش تا آخر نمیتونی ازدواج کنی چهل سالت میشه ، مثلا وقتی نظری راجع به همسر کسی میدادم داییم میگفت از حسادتته،  تو تا چهل سالگیم نمیتونی ازدواج کنی درصورتیکه من همه خواستگارام تحصیلاتشون ارشد ب بالا بودن بخوام تعداد بگم بیشتر از ۸۰ تا خواستگار داشتم تا ۲۷ سالگی  ولی اواخر دو سه تا خواستگار داغون اومد خیلی اعتماد ب نفسم کم شد بعد اونا همسرم اومد هم تحصیلات داشت ( البته سواد نه ) هم پدر مطرح و باسواد (مثلا دهه ۸۰ نماینده مجلس بوده )  

هیچ رفتار خاصی اصلا بینشون نبود. پدره یه جا نشست و حرف می زد پسره نشست کنار مادرش

فک کنم پدر و مادره تو طلاق عاطفی ان ... چون اصلش اینه زن و شوهر کنار هم بشینن بچه تک . بچه طرف مادر باشه یعنی غمخوار مادره یه جورایی 

فک کنم پدر و مادره تو طلاق عاطفی ان ... چون اصلش اینه زن و شوهر کنار هم بشینن بچه تک . بچه طرف مادر ...

خانواده خیلی خیلی سنتی هستن. بعد پسر که کنار مادرش میشینه آدم حس میکنه بچه ننس. بعد پسره میگفت من آخر هفته با مادرم میریم گردش دو تایی دوست من مادرمه

طرفدار حق و عقلانیت💙 

یا خیلی راضیه حرفی نداره در اون صورت باید خوسحال باشع و تعریف زیاد بکنه یا هم کلا حرفش رو تو خونه گو ...

فک کنم کلا حرفی هم نداشت. حسم میگه از من هم بدش نیومده بود. ولی این رفتار اشون یه جوری نگرانم کرده. 

طرفدار حق و عقلانیت💙