2777
2789
عنوان

دخترای مجرد تو خواستگاری ب مادر پسره دقت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 62 پست
خانواده خیلی خیلی سنتی هستن. بعد پسر که کنار مادرش میشینه آدم حس میکنه بچه ننس. بعد پسره میگفت من آخ ...

این چیز بدی نیس ولی در کل وابسته اس ، بنظرم مادر تو زندگی شوهر نقش کمی داره ناراحته حرف هاشو میخوره پس بچه رو نزدیکش کرده بیشتر از همسر تو خانواده هایی که زن و شوهر مشکل دارن خیلی زیاد دیده میشه این موارد ربطی هم به جنسیت نداره ، باید دقت کنی آدم های بدی به نظر نمیرسن ولی ممکنه یه اختلافاتی تو پدر و مادرش باشه 

ولی من یه مادر شوهرم دارم به قول شما.....  ولی این سه تا برادر ماه هستن.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیز بدی نیس ولی در کل وابسته اس ، بنظرم مادر تو زندگی شوهر نقش کمی داره ناراحته حرف هاشو میخوره ...

مرسی عزیزم منم همین حسو داشتم انگار مادر جایگاهی نداره خیلی برای پدر. و من نگرانم که این مادر خیلی به پسره وابسته باشه

طرفدار حق و عقلانیت💙 

فک کنم کلا حرفی هم نداشت. حسم میگه از من هم بدش نیومده بود. ولی این رفتار اشون یه جوری نگرانم کرده.

خانواده سنتی همینه خب دیگه مرد همه کاره اس تو ظاهر زن تو پشت نقش داره اکثرا اینه 

مرسی عزیزم منم همین حسو داشتم انگار مادر جایگاهی نداره خیلی برای پدر. و من نگرانم که این مادر خیلی ب ...

زندگیش اگه مستقل باشع پسره مشکلی پیش نمیاد ، به مثال اگه تصمیم بگیره خونه جدا داشته باشین یا ماشین داشته باشه کار داشته باشه که زباد تو خونه نباشه یا دور از خونه باشه

فک کنم کلا حرفی هم نداشت. حسم میگه از من هم بدش نیومده بود. ولی این رفتار اشون یه جوری نگرانم کرده.

ببین حتما واسه آشنایی وقت بذار رفت و آمد کنید چند ماه مثل من زرتی بله رو نده 

یه استخاره فوق العاده دقیق هست از یه مرجع موثق میخوای ب نیت اینا واست بپرسم ؟

زندگیش اگه مستقل باشع پسره مشکلی پیش نمیاد ، به مثال اگه تصمیم بگیره خونه جدا داشته باشین یا ماشین د ...

آره خونه میگیره ولی شهر کوچیکه فاصله خونه ها ده دقیقه بشه

طرفدار حق و عقلانیت💙 

نگاه کنید اگه مادر تو سری خوره و کلا حرف نمیزنه خوب نیست .یعنی مردسالاری دارن.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ببین حتما واسه آشنایی وقت بذار رفت و آمد کنید چند ماه مثل من زرتی بله رو نده یه استخاره فوق العاده د ...

همینطوری یعنی استخاره میگیرن؟

آره منم کلافم سردرد گرفتم امروزم

طرفدار حق و عقلانیت💙 

همینطوری یعنی استخاره میگیرن؟آره منم کلافم سردرد گرفتم امروزم

به نیت تو ، مثلا میگی این شخص مناسب من هست یا نه بعد من عدد یک رو براشون میفرستم ایشون یا میگن م به معنای ممتاز 

ع عالی ، خبم خوب با مدت ، خبز خوب با زحمت ، مش مشورت ،  بد 

استخاره رمزی هست ولی دقیقااااا ردخور نداره 

نه همشون کودن نیستن الویتشون همسرشونه بعد مادرشون چون همه مادرا که ادمای خوبی نیستن و پسراشونم اگاهن

اولویت اولشون زنا هستن نه همسرشون چون به محض نبودن همسر یه دونه زن خوشگل رو جایگزین میکنن ولی هرگز جایگزینی برای مادر در نظر نمیگیرن  میبینی که 😎 کودنم خودتی جونم

نه همشون کودن نیستن الویتشون همسرشونه بعد مادرشون چون همه مادرا که ادمای خوبی نیستن و پسراشونم اگاهن

از بس اینجا نا بجا فحش مادر شوهر میدن قاتی کردم ببخشید بله درسته بعضی مادرشوهرا  ناجورن