2777
2789

من دخترمو آزمون راهبردی قلم چی ثبت نام کردم تشریحی

حالا فقط درسای عمومی هست چهار درس اونم. تخصصیای جز تستی هاست که باید هشت تومن بدیم من میتونم بدم اما میرم تو فشار میشه نظرتونو بگید؟

ببین عزیزم قلمپی دراصل واسه بچه هاییه که سطح درسی بالایی دارند اگر سطح بچتون خوبه اره بفرستید ولی اگر ضعیفه یه ازمون دیگه بفرستید تا هزینتونم هیچ نشه و چون نهایی داره براش کتاب های فرمول بیست یا سیرتاپیاز بخرید تا نهاییاشو خیلی خوب بده که از ازمون جامع فلمچی خیلی مهمتره ازمونو میتونه از تابستون دوازدهمش بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم قلمپی دراصل واسه بچه هاییه که سطح درسی بالایی دارند اگر سطح بچتون خوبه اره بفرستید ولی اگ ...

آره تقریبا خوبه معدلش ۱۹/۷۰شد پارسال.مرسی که اومدی گلم 😍

آره تقریبا خوبه معدلش ۱۹/۷۰شد پارسال.مرسی که اومدی گلم 😍

خب پس سطحش خوبه اگر مشکل مالی دارید الویت رو بذارید برای خرید کتاب های نهایی مثل فرمول بیست یا سیر تا پیاز و کتاب های تست تک پایه و آزمون رو خودتون دانلود کنید و تحت نظارت خودتون بگید دقیقاً تو همون تایم آزمون بده و درصدش رو حساب کنبد

برای محاسبه درصد هم سرچ کنید محاسبه درصد کنکور قلمچی میاد براتون

چون یازدهمه و نهایی داره کتاب براش مهمتره تا ازمون پس اگر هزینتون محدوده الویت رو بذارید با خرید کتاب

ایشالله موفق باشه

خب پس سطحش خوبه اگر مشکل مالی دارید الویت رو بذارید برای خرید کتاب های نهایی مثل فرمول بیست یا سیر ت ...

خدا خیرت بده که راهنمایی کردی کتاب براش گرفتم یه فیزیک رو نگرفتم هنوز.اگر پول دستم موند که ثبت نامش میکنم نموند راهی که شما کفتی میرم .قسطی قبول میکنن اما میگن چک بدید خب چک ندارم من

خدا خیرت بده که راهنمایی کردی کتاب براش گرفتم یه فیزیک رو نگرفتم هنوز.اگر پول دستم موند که ثبت نامش ...

میفهمم و واقعاً هم هزینش بالاست از من نظر بخوایید میگم برای سال دوازدهم ازمون واحب تره اون پولو پس انداز کنید چون سال دیگه خرج کتاب و ازمون بالاست

برای امسال تو کانال های تلگرام سرچ کنید میتونید ازمون هارو دانلود کنید حالا بجای جمعه اینهفته فوقش جمعه ی هفته بعدیش ازمون بده هیچ اشکالی نداره

Azmoonha_Azmayeshi

و برای سال بعد بهش بگید درصدها مهمتر از ترازه

بخاطر حجم تقلب تراز ها واقعی نیستن و با تراز ناامید نشه

درصد مهمه

اره اما من میخاستم تخصصیام ارزیابی بشه که خب جزٔ تستیاست

دیگه باید قبل از تهیه هر آزمون، پکیج، یا کلاس راجبش مطالعه کنید ببینید همون چیزیه که میخواید یا نه

الان پس حتما تخصصی هاش یه پکیج جداست دیگه

اگرم مسئله پول دارید خوب بود اول تخصصی هارو میگرفتید چون اولویتش بیشتره 

بدون آزمونم میشه عمومی رو بیست گرفت

خدا خیرت بده که راهنمایی کردی کتاب براش گرفتم یه فیزیک رو نگرفتم هنوز.اگر پول دستم موند که ثبت نامش ...

یه موضوع دیگه که بین کامنتا خوندم اینکه میگن تخصصی مهمتره دلسرد نشید ، کنکور داره جوری میشه که نهایی ها تاثیر پررنگی دارند و یک حقیقت غیرقابل انکار اینه بجه ای که بتونه این نهایی رو ۲۰ و ۱۹ بشه قطعاً یه درصد معقول تو کنکور میاره اصلا بعیده یه داتش اموز نهاییشو ۲۰ یا ۱۹ بشه ولی کنکور اون درسو منفی بزنه یا صفر

یه موضوع دیگه که بین کامنتا خوندم اینکه میگن تخصصی مهمتره دلسرد نشید ، کنکور داره جوری میشه که نهایی ...

امیدوارم نهایی هاشو خوب بده.تلاششو داره میکنه. مرسی که کمکم کردی 💙