2777
2789

بخور کن صورتتو دستگاشو بگیر یا با همون قابلمه آب بزار بخار که شد حوله رو بنداز رو درش سرتو بگر سرش تموم منافذ باز میشه میاد بیرون کرم و هرچی که به پوستت زده بودی و باعث شده بره لایه زیر پوستت و کدر بشه

من اول صورتمو با ژل شستشو میشورم، بعد حسابی بخور میدم و حین بخور انگار صورتم رو کمی ماساژ میدم بعد با پشت کارد میوه خوری اروم میکشم رو پوستم چقد جرم و کثیفی پاک میشه،، بعد سفیداب میکشم رو پوستم حالت اسکراب داره بعد از شست شو یه اب خنک میزنم صورتم و خیاری که از قبل رنده کردم و گذاشتن یخچال رو بیست دقیقه میزارم روی پوستم، بعدش هم گاهی سفیده تخم مرغ هم میزنم ،، و آخر مرطوب کننده،،، امتحانش کن خیلی حس خوبی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.