2777
2789
عنوان

یازدهمیا میشه قدم رنجه کنید بیاید تو تاپیک کلا دانشجو دانش آموز

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 24 پست
امیدوارم نهایی هاشو خوب بده.تلاششو داره میکنه. مرسی که کمکم کردی 💙

انشالله بهش بگو فقط بخونه و اون کلاسی که ثبت نام کردید خوبیش اینه استرسشو کم میکنه

خواهش میکنم عزیزم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره الماس مازو داره اما ازمون چون آنلاینه پشت گوش میندازه فقط رو خوندن و تست زدن از کتاب تمرکز میکنه

خب خیلی اشتباه کردید!

منم الماس دارم خب همون آزمون ماز به اون خوبی🤦 چرا دیگه هزینه کردین

کدوم شهر هستین بعضی شهر ها نمایندگی ماز دارن حضوری برگزار میکنن

خب عمومی زیاد واجب نبود خودش میتونه داخل خونه کتاب فرمول ۲۰ بخره امتحاناشو حل کنه خوشبختانه انقدر سوال هست توش تموم نمیشه.

اما راجب تخصصی ها بنظرم آزمون واجبه و حتما حضوری شرکت کنه هم به فضا عادت میکنه هم زمانشو درست مدیریت کنه اصلا بتونه بعدا موقع کنکور رو صندلی بشینه

تو خونه این فواید نیست حتی ممکنه اهمال کاری بشه .. 

خب عمومی زیاد واجب نبود خودش میتونه داخل خونه کتاب فرمول ۲۰ بخره امتحاناشو حل کنه خوشبختانه انقدر سو ...

چون مدرسه نمیره میخاستم سر جلسه های حضوری باشه من فکر میکردم دروس تخصصیم هست که نیست