2777
2789
عنوان

عرفان حلقه یا شعور کیهانی

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 40 پست
فقط سردسته گزارش بده

یه اقایی هم هست میاد فقط گوش میکنه اون پیش شمارش برای شهر خودمونه، اونم حس میکنم یه مقامی چیزی داره. اونم یه مطلب چرت و پرت بی معنی خوند اولش گفت به نام بی نام او

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اقایی هم هست میاد فقط گوش میکنه اون پیش شمارش برای شهر خودمونه، اونم حس میکنم یه مقامی چیزی داره. ...

همون جایی که میدونی برای جلسات جمع میشن رو گزارش بده 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
همون جایی که میدونی برای جلسات جمع میشن رو گزارش بده

فعلا من فقط چهار پنج جلسه تماس واتساپی شرکت کردم فقط. بعد تو تلگرام برام فیلم فرستادن، من اصلا حوصله نگاه کردن به توضیحاتش رو نداشتم خانومه تو اون کلاس صدبار گفت شما گوش نکردی من چه توضیحی بدم اخه، مجبور شدم برم دو جلسه رو گوش بدم، جلسه اول همش توضیح مسائل عرفانی بود، فیلمها برای سال ۸۵تو تهران هست. 

شده شمارتو عوض کن ولی دوری کن خیلی خطرناکهاینا شاخه های شیطان پرستیه

شماره خط دائمی شوهرم هم دارن چون فامیلمون اونو هم اد کرد ولی شوهرمفقط یکبار رفت دیگه حوصله نداشت بره

شماره خط دائمی شوهرم هم دارن چون فامیلمون اونو هم اد کرد ولی شوهرمفقط یکبار رفت دیگه حوصله نداشت بره

اصلا ادامه ندین 

اگرم زنگ زدن بگین شکایت میکنیم

از وقتی با شما ارتباط گرفتیم حالمون خیلی بده

اصلا ادامه ندین اگرم زنگ زدن بگین شکایت میکنیماز وقتی با شما ارتباط گرفتیم حالمون خیلی بده

به خدا هم از وقتی ارتباط گرفتم حالم خیلی بد شده، مریضیم بدتره، میگم شاید خدا داره بهم هشدار میده

روم نمیشه بهشون بگم ازتون شکایت میکنیم😬

به خانواده ات بگو گوشی جواب بده بگه بیمارستانه حالش بد شده

دکتر میگه با اعصابش چیکارکردین اینطوری شده

خلاصه یه جور بترسونشون

بعدشم اون داره بهتون آسیب میزنه

شما چرا خجالت بکشی

دادو بیدادکن بگو این چه دردسری بود منو انداختی توش

هربار زنگ میزنی حالمون بدتر میشه

شما فامیل مایی یا فامیل اونازر زیادی هم زد بگو یه جوری رفتارمیکنی انگار چیزی بهتون میرسه