2777
2789
عنوان

عرفان حلقه یا شعور کیهانی

261 بازدید | 40 پست

بچه ها من یک ماهه حال جسمی بدی دارم در نتیجه روحیه‌م هم خیلی بد شده، فامیلمون اومد منو دید و بهم گفت من خودم وارد یه گروه شدم خیلی خوبه تو رو هم اد میکنم که نتیجه بگیری، خلاصه منو اد کرد و اینا اول یه جلسه تماس گروهی واتساپی با من داشتن، اعضاش از یران و خارج از کشورن، بعد برام فیلم فرستادن، بیشتر مطالب عرفانی بودن ولی من اصلا حس خوبی بهش ندارم، احساس میکنم کلاهبرداری یا کفره، به ما میگن چشماتون رو ببندین و خودتون رو تسلیم شعور کیهانی که همون خدا هست کنید و بزارید رو جسمتون کار انجام بده، بعد اگه علائمیهم داشتین یا چیزی دیدین بهمون بگین، بعد میگن که حتی ممکنه علائم بیماریت شدیدتر بشه که یعنی داری برون ریزی انجام میدی، میگن کنارش دکترتون هم برین، شما تجربه ای داشتین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیادنفاصله بگیر

شما ازشون اطلاعی دارین؟ منو امروز بستن به تماس نمیدونم چیکار کنم، به فامیلمون گفتم حالم خوب نیست روحیه ندارم که بیام ولی دست بردار نیستن. میگن خدا به ما وظیفه محول کرده که بیخیال شما نشیم، باید دست شما رو هم بگیریم، شمارمو دارن

شما ازشون اطلاعی دارین؟ منو امروز بستن به تماس نمیدونم چیکار کنم، به فامیلمون گفتم حالم خوب نیست روح ...

غلط کردن

بگو زنگ بزنین شکایت میکنم

بابااینا فساداای اخلافی هم دارن

فاصله بگیر

بلاک

زر زدن به پلیس بگو

مگه این فرقه هنوز هستن

فرقه است؟ وای خدا شمارمو دارن حالا چیکار کنم؟ نکنه بخوان کلاهبرداری کنن بعدا ازم؟ شوهرم هم یکی دو جلسه اومد تو گروه دیگه نیومد.مدام هم یکیشون میگه استاد طاهری اینو گفت اونو گفت، خوندادن که این چیزا به ما برسه، من همش فکر میکنم چه خونی؟ مگه شهید شدن

اینا هنوز منقرض نشدن؟ خوبه لیدرشونو گرفتن.. فاصله بگیر اسی.. کم کم وارد حلقه شون که بشی سمت شیطان پر ...

وای خدایا، اخه همش حرف از خدا میزنن که، حتی اذان پخش کردن، ایات قران رو میگن، گفتن اسم استادشون طاهری هست

وای خدایا، اخه همش حرف از خدا میزنن که، حتی اذان پخش کردن، ایات قران رو میگن، گفتن اسم استادشون طاهر ...

😆چقد ساده ای اسی.. کم کم تبدیلت می کنن به یکی مثل خودشون.. فقط فاصله بگیر.. سرچ کن خبر درموردشون زیاد هست.. فکر نمی کردم هنوز نفس می کشن

😆چقد ساده ای اسی.. کم کم تبدیلت می کنن به یکی مثل خودشون.. فقط فاصله بگیر.. سرچ کن خبر درموردشون زی ...

به نظرت به پلیس فتا یا جایی اطلاع بدم؟ خیلی ترسیدم، اخه از فامیلمون هم خجالت میکشم، امروز چند بار بهم زنگ زد، بهش گفتم بهشون بگه من اصلا روحیه و حوصله ندارم که بخوام بیام،تو واتساپ چند بار باهام تماس گرفتن، یکیشون تهرانه سر خطم تماس گرفت، دوتاشون امریکان، یکیشون پرتغال، یکی یه کشور دیگه. اونی که بهش میگن استاد امریکاست.