2777
2789
عنوان

عرفان حلقه یا شعور کیهانی

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 40 پست

حالا چطور فامیلمون رو قانع کنم که این فرقه یه فرقه بده، من چونتنهام و روحیه‌م بده شوهرم میگفت حق نداری یخوای شرکت نکنی الان این مطالب رو بهش گفتم و یه مطالب دیگه از گوگل و نی‌نی سایت دراوردم بهش نشون دادم، ولی موندم جواب فامیلمون رو چی بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دلشو داری آمار فامیلتو بدی گزارش کن.. اینا خونه خراب کنن..

فامیل شوهرمه، خیلی خانوم خوب و با خداییه، مهربونه بیچاره، خودش هم فریب خورده انگار، خودش میگه من خیلی به آرامش رسیدم، تازه اون استاده دوبار ازم پرسید دعا تو خونتون ندارین، گفتم نه، فامیلمون گفت دعا داشتم فرستادم برام باطل کردن، انگشترم رو سنگش رو شکستم، چون گفتن که این چیزا باعث اومدن جن تو زندگیتون میشه. 

عرفان اینا بشدت ترسناکه. ممکنه حین انرژی درمانی حضوری به آدم هم تجاوز کنند . کلاهبرداران. انرژی ادم‌ ناقصه بخاطر همین طرف مقابل مشکلات روانی شدید و دیوانگی میگیره.

ازشون بترس و فراررررررر کن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
حالا چطور فامیلمون رو قانع کنم که این فرقه یه فرقه بده، من چونتنهام و روحیه‌م بده شوهرم میگفت حق ندا ...

زنگ بزن اطلاعات گزارش بده 

فاصله بگیر نیاز نیست اونا رو توجیه کنید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
وای خدایا، اخه همش حرف از خدا میزنن که، حتی اذان پخش کردن، ایات قران رو میگن، گفتن اسم استادشون طاهر ...

اینا ترفندشونه

پس فامیلمون چی؟ پاش گیر نمیافته؟ اگه مسئله فامیلمون نبود حتما همین الان اطلاع میدادم.

فقط سردسته گزارش بده